Dodaj do ulubionych

Wózki "Jędroch", "Tutek"-czy polskie =gorsze?

03.02.06, 12:00
Jeśli macie takie wózki-proszę, napiszcie jak się sprawują. Ceny w porównaniu
z innymi firmami-bardzo zachęcające. No ale może są wady, których nie widać.
Ja na razie oglądałam tylko w Necie, w przyszłym tyg jedziemy zobaczyć w
realu-tym bardziej proszę o radę, na co zwrócić uwagę. Na pierwszy rzut oka-w
obu modelach, do których linki zamieszczam niżej,wydaje mi się, że po
zamontowaniu spacerówki jest ona baaardzo wysoko. Ale może to tylko wrażenie?
Pozdrawiam

www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1_13&products_id=88
www.tutek.pl/esklep.phpshow=produkt&prodid=11&prodnazwa=PIOTRUŚ&zdjecie=1&opis=2
Obserwuj wątek
    • mafrolka Re: Wózki "Jędroch", "Tutek"-czy polskie =gorsze 03.02.06, 12:02
      Coś drugi linka wkleił się felernie-może teraz bedzie lepiej
      www.tutek.pl/esklep.php?show=produkt&prodid=11&prodnazwa=PIOTRUŚ&zdjecie=1&opis=2
      • kapuhy_a Re: Wózki "Jędroch", "Tutek"-czy polskie =gorsze 03.02.06, 12:13
        Ja wybrałąbym ten Tutek dlatego że ma przekładaną rączkę.Ułatwia to przewożenie
        malucha bo niektóre dzieci nie lubią byc ciągle w stronę mamy i można chronić
        maluszka przed słońcem .
    • kapuhy_a Re: Wózki "Jędroch", "Tutek"-czy polskie =gorsze 03.02.06, 12:07
      Ja zdecydowałam się na polski wózek.Po pierwsze ze względu na cenę po drugie
      dlatego,że jakby coś się działo to łatwiej z reklamacją.Dodatkowo możliwośc
      skompletowania wózka wg własnych potrzeb.Wybrałam Tako Natalię ale nie w wersji
      sklepowej.Mam nadzieję,że zda egzamin.No i dodatkowo zero problemu z kontaktem z
      producentem. :)Całość po wszystkich modyfikacjach wyniosła mnie 770zł(z kosztami
      ewentualnej przesyłki).I mam dokładnie to co chciałam
      Ja stawiam na polskie produkty wózkowe.
      • mafrolka Re: Wózki "Jędroch", "Tutek"-czy polskie =gorsze 03.02.06, 15:07
        Bardzo dziekuję za odpowiedź-podpowiedź, bardzo proszę o opinię jeszcze
        innych "użytkowników" polskich wózków. Ze szczególnym uwzględnieniem dwóch
        powyższych modeli. Ciekawa jestem jak sprawują się niby drobiazgi takie jak np:
        głośność składania budki ( w niektórych modelach odgłoś jest jak seria z
        karabinu), oraz jaki jest stopień trudności rozmontowania gondoli ( często będę
        jeździć autem sama a z dzieckiem),czy hamulce zdają egzamin, czy
        kółka "plastikowe" tzn piankowe?
        Ja też Kapuhy-a oglądałam Tako wielokrotnie, jedyne co mnie dystansuje
        to....waga wózka, ale to kwestia dostosowania do swoich potrzeb, ja ze swoją
        energiczną starszą latoroślą potrzebuję choć ciut lżejszy pojazd. Pozdrawiam
        wspierających polski "przemysł wózkowy" i nie tylko :-)
    • alojw Wózek Tutek Piotruś 03.02.06, 15:52
      Ostatnio o tym pisałam
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=30547945&v=2&s=0
      • alojw Link jeszcze raz 03.02.06, 15:53
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=30547945&v=2&s=0
    • alojw Re: Wózki "Jędroch", "Tutek"-czy polskie =gorsze 03.02.06, 16:06
      Obejrzałam jeszcze sobie ten pierwszy wózeczek i wydaje mi się ok. Jak będziesz
      go oglądać to sprawdź czy budka cicho chodzi. Co do tego, że spacerówka jest
      wysoko to eszystkie wózki typu gondola + spacerówka tak mają. Po drugie sprzwdź
      też jak wygląda spacerówka z budką. W Tutku nie zwróciłam na to uwagi, a budka
      strasznie odstaje od spacerówki. Ważne jest też to, że Bartatina ma
      4- pozycyjną spacerówkę, natomiast Tutek 3-pozycyjną.
      • kapuhy_a Re: Wózki "Jędroch", "Tutek"-czy polskie =gorsze 03.02.06, 19:15
        Warto też porozmawiac mailowo z producentem wózków lub ich sprzedawcami.Ja dizś
        tak zrobiłam.Udało mi isę przez gg pogadać i dowiedizałam się o wiele więcej niz
        z najbardziej szczegółowych opisów na internetowych stronach...
        No i zapytaj na cafe allegro czy ktoś użytkował dany model wózka.Ludzie
        odpowiadają i możesz dowiedzieć się wielu"rewelacji"jak to było w moim wózkowym
        gracowym poszukiwaniu.
        No i oczywiście daj znać co i jak wyszło z konsultacji:D.Wkońcu do maja kaprysy
        moga się nam pozmieniać :D:D
    • magdaijulia Re: Wózki "Jędroch", "Tutek"-czy polskie =gorsze 03.02.06, 22:58
      Hej;
      Ja aktualnie jeżdże jędrochem pati;
      wrzuć w wyszukiwarke mój nick - dużo o nim pisałam na tym forum
    • kamea78 Re: Wózki "Jędroch", "Tutek"-czy polskie =gorsze 11.02.06, 21:24
      Ja tez mam Jędrocha Pati i jestem b. zadowolona. Pati ma przekładana raczkę.
      • mafrolka Re: Wózki "Jędroch", "Tutek"-czy polskie =gorsze 12.02.06, 10:01
        Dziękuję za wszystkie informacje. Pozdrawiam
        • niespodziewanka Re: Wózki "Jędroch", "Tutek"-czy polskie =gorsze 12.02.06, 10:49
          Ja ma Tutka Piotrusia, używam go od 10 miesięcy w wersji głębokiej i jestem
          zadowolona. Dziecko mieści sie bez problemów a do mikrych nie należy. Budka
          faktycznie głośna ale można przytrzeć zębatki i jest ok. Jeżeli będzisz sama
          musiała wkładać go do samochodu to jest ciężki i duży, nie w każdym samochodzie
          się mieści. Można też dokupić do niego adapter i fotelik samochodowy 0-13kg w
          kolrze wózka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka