kaskaqba 13.02.06, 14:21 czy moze ktos mi poradzic, ktory z wozkow lepszy: buzz czy speedi SX? Na piasek i wertepy i w ogole? www.quinny.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamilla29 Re: quinny buzz czy speedi SX 13.02.06, 21:37 Dziś już prawie się zdecydowałam na buzz,ale zajrzałam na forum a tam ...podobno buzz się na wertepy nie nadaje,bo to małe kółko wpada w dziury itp.,a tak wspaniale sie prowadził w sklepie.Natomiast speedi tez rozważałam,ale odpadł z powodu braku pałąka dla dziecka.A więc miotania spacerówkowego ciag dalszy.Teraz myślę o jane powertrack-najlżejszy ,bo 8kg trójkołowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
mfka Re: quinny buzz czy speedi SX 14.02.06, 09:23 Jane Powertrack nie ma rozkładanego podnóżka - dla mnie to było dość istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: quinny buzz czy speedi SX 15.02.06, 22:45 Pałąk do Speedi mozna dokupić za 50,00 zł i importer montuje go gratis, gdy z gondoli przechodzi się na spacerówkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilla29 Re: quinny buzz czy speedi SX 15.02.06, 22:59 Proszę o więcej danych na ten temat,bo mi w sklepie tylko przytaknęli ze nie ma pałąka i już.Gdzie go sie zamawia?a nie trzeba go przy składaniu demontowac zawsze??A tylko przez brak pałąka zrezygnowałam z tego wózia. Odpowiedz Link Zgłoś
anjaand Re: quinny buzz czy speedi SX 15.02.06, 22:58 Sorki za zamieszanie ale (chyba z powodu późnej pory) pomyliłam modele - pałąk można dokupić ale do Freestyle`a ;( Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: quinny buzz czy speedi SX 14.02.06, 11:41 Quiny to rewelacyjna firma mam fashion i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
domcia_84 Re: quinny buzz czy speedi SX 18.02.06, 03:13 mam quiy spedii i brak pałąka wogółe mi nie przeszkadzał Odpowiedz Link Zgłoś