nati_28 28.03.06, 09:22 Jestem zdecydowana na jeden z tych modeli. Tylko jeszcze do konca nie wiem, który wybrać. Co prawda Driver jest tańszy, a to też ma znaczenie. Jednak jeśli Volant jest faktycznie dużo lepszy wolę do niego dopłacić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolik1000 Re: Driver XL czy Volant? 28.03.06, 13:22 Ja też rozważałam te dwa modele i po obejrzeniu Volanta bez wahania się na niego decyduje. Podnoszone oparcie w gondoli pozwoli wozić w niej dziecko które już zaczyna siadać a jest zamałe by przenieść je do spacerówki. System podnoszenia oparcia spacerówki i podnużka dużo lepszy poprzedniego nie byłam w stanie urzyć bez kolosalnego wysiłku. Dwie budki letnia i zimowa obie pasują zarówno do spacerówki jak i do gondoli. Jest lżejszy. Ja jestem zdecydowana na 3xl Volant ma też poprawiony system blokowania przedniego koła. Jedyna wada to różnica w cenie ale chyba warto więcej zapłacić bo moim zdaniem jest lepszy. Jedyne co mnie martwi a dotyczy to obu wózków to to że nigdzie nie można dostać fotelików i nie wiadomo kiedy będą, sprzedawcy mówią za miesiąc może dwa producent milczy, a mój maluszek urodzi się za miesiąc no może półtorej jak nie będzie mu się spieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Driver XL czy Volant? 28.03.06, 15:54 Ja mam jeszcze czas. Mam termin na 30 lipca, a drugi na 10 sierpnia. Może do tego czasu pojawią się foteliki? Odpowiedz Link Zgłoś
akna74 Re: Driver XL czy Volant? 28.03.06, 16:12 a na allegro nie ma fotelików? czy do volanta musza byc jakies inne? ania Odpowiedz Link Zgłoś
gzsn Re: Driver XL czy Volant? 28.03.06, 16:13 Witam, też mieliśmy ten dylemat, ale po obejrzeniu Volanta decyzja była łatwa. Zobacz tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=37639811&a=38931154Podrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
klcia33 Re: ile waży volant? 28.03.06, 22:36 ile waży sama gondola ile stelaż a ile koła? wszędzie jest podawana tylko waga stelaża lub spacerówki. ja chcę wiedzieć ile waży cały wózek. może wiecie dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś