Dodaj do ulubionych

Do posiadaczek Implast Driver 3 XL/4 XL

11.04.06, 09:45
Dziewczyny, poradźcie mi prosze. Chciałabym sie dowiedzieć, czy gondolka w
tych wózkach jest rzeczywiście taka mała?? Rodzę we wrześniu i zastanawiam
sie, czy w marcu jeszcze moja dzidzia się zmieści do tej gondolki? Bo wózek
bardzo mi sie podoba, i jak na razie żadnych wad więcej nie widzę. A może??
Obserwuj wątek
    • anna23441 Re: Do posiadaczek Implast Driver 3 XL/4 XL 11.04.06, 14:40
      A może zdecydujesz się na Implast Volant 3, Volan 4, modele z tego roku?
      Gondolka podobno jest większa niż w Driver a sam wózek jest według mnie
      bardziej funkcjonalny. Również rodzę we wrześniu i prawdopodobnie na ten wózek
      się zdecyduję.
      • bewka7 Re: Do posiadaczek Implast Driver 3 XL/4 XL 11.04.06, 17:16
        My mieliśmy Drivera 3XL. Synka urodziłam 20 sierpnia i jeździł w gondolce
        dokładnie pół roku, czyli do 20 marca. Zaznaczam, że jest naprawdę dużym
        dzieckiem. Z wózka byliśmy bardzo zadowoleni. Polecam. Mnie osobiście Driver
        bardziej podoba się od Volanta.
        Pozdrawiam
        • agz_home A jak zimą? 12.04.06, 09:56
          Chodzi mi o to jak to jedno (lub jedno podwójne kółko) sprawdza się zimą, na
          śniegach? Ponadto nasze drogi też nie należą do równych. I jeszcze jedno co
          mnie martwi to brak możliwości bujania dziecka - mają twarde zawieszenie.
          • ankat80 Re: A jak zimą? 14.04.06, 00:02
            my mamy Drivera 4XL a Karola urodziłą się w grudniu - czyli cąłą zimę
            przejeździliśmy i żadne zasoy nam nie obce:) Wózek dawał radę w najgorszych
            warunkach:))) I bujac tez można - uwierz mi:D
            A co do gondoli, to faktycznie trochę mała - dziecię ma 4 mce i już jest "na
            styk" i czekam az zrobi się cieplej i przesiadamy się do wersji ze spacerówką...
          • yonkaa Re: A jak zimą? 21.04.06, 21:27
            Ja mam drivera 4XL i musze powiedziec ze jazda np. po lesie lub po zamarznietym sniegu to udreka :(
            Kola ciagle skrecaja w rozne strony i nie da sie jechac prosto. Po zimowych spacerach bylam
            wykonczona!
            • asiulka1976 Re: A jak zimą? 22.04.06, 14:17
              ja mam "juz" miesiac jestem zadowolona, bujac mozna (na kolki wspanialy wozek)
              polecam 4 kola przemyslalm 3 i dochodze do wniosku ze nie mozna swobodnie
              omminac dziury w chodniku (znaczy wziasc ja miedzy kola bo to pojedyncze
              przeszkadza) nei mozna wjechac podjazdem na schodach jesli po srodku sa schodki
              bo co z tym trzecim kolem? itp

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka