Dodaj do ulubionych

Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przodem

10.05.06, 11:04
Na alegro znalazlam komplet PP z gondolą i spacerówką, którą jak napisał
sprzedający można montowac przodem lub tyłem do kierunku jazdy. Myślalam, ze
PP nie ma w wozkach takiej opcji. Oto link:

www.allegro.pl/item102682319_nowa_giovane_peg_perego_gondola_spacerowka.html
Obserwuj wątek
    • coronella Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 11:26
      ma, ma!
      To jest gondola culla i siedzisko spacerowe, montowane na stelazu caravell. Te siedziska rzeczywiście mozna montowac przodem i tyłem. Wózek jest boski, rewelacyjny!!!! Miałam taka gondolę dla synka, bez spacerówki. Tylko cena wg mnie troche wysoka, można ten zestaw kupic taniej.
      A sam wózek bardzo polecam.
    • coronella Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 11:27
      aa, to Giovanne, nie Culla, ale za to ma nowiutki stelaz :) 2 kolorowy :) śliczne one są
    • w.j.o Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 11:42
      mi tez bardzo sie spodobał ale ja juz nie potrzebuje gondolki bo synek ma 6 m-
      cy za to szukam spacerówki i mozliwosc przekładania jej zawrócił mi w głowie.
      Mozna kupic samą spacerówke ze stelażem bez gondoli ?
      • coronella Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 11:51
        hmm, teoretycznie mozna, jest taka opcja. Nazywa sie to siedzisko converse na stelażu caravell22
        z tym, że converse nie jest juz produkowane, niestety, i nie wiem czy jeszcze gdzies kupisz. najszybciej chyba trzeba pytac u dystrybutora (firma Akord).
        Zdażają sie uzywane na allegro. Widziałam całkiem niedawno taki w Łodzi, w jednym z komisów, za 650 zł.
        • w.j.o Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:15
          A możesz podac mi adres tego komisu mam siostre w Łodzi więc moze moglaby mi
          pojechac i zobaczyć.
          A w imternecie znalazlam komplet z tym stelazem.Podajka ze mozna kupic wszytko
          osobno. Tylko waga stolaża mnie zabiła ponad 12 kg !:

Waga stelaża - 12,5kg
          Waga gondoli - 6,2kg
          Waga siedziska - 4,7kg

A ja chce wózek ponizej 10 kg.
          No i ta spacerówka nie widze aby mial abudke to chyba same siedzisko
          Podaje link

www.gugu.pl/5/47.php
          • coronella Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:18
            pokazlink, zerknę
            stelaz nie wazy 12 kg!!! Nie caravell!! Moze piszesz o tym na pomp kołach?
            z siedziskami jest tak: to z allegro, z gondolą, to komplet. I ono nie ma budki, bude przekłada sie z gondoli. Converse ma swoja budę i swoja oslonke na nóżki.
            Komis jest w DH Piaski, na Retkinii, na ul. Wyszyńskiego, nr nie znam
            • w.j.o Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:20
              nie zwróciłam uwagi na koła szukałam stelaza o tej samej nazwie
          • w.j.o Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:18
            Przepraszam za błąd miało byc stelaża oczywiście :) czy to mozliwe aby ważyl az
            tyle????
            • coronella Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:25
              raczej nie. Te dane, podawane na stronach, nie zawsze się zgadzają z rzeczywistością.
            • coronella Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:26
              12 kg będzie ważył cały wózek,
    • w.j.o Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:27
      to chybe jest ten stelaz waga 6,3 kg
      www.gugu.pl/5/41.php
      a czy wiesz moze jakiej srednicy sa w nim koła i jak on sie sprawuje w praktyce
      • coronella Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:30
        tak, to ten :))) i to jest wlasnie culla, taki wózek miał mój synek. Urodził sie w lipcu, a wózkiem jezdziłam do stycznia. Nie pamiętam średnicy kół, jest taka sama jak w atlantico.
        Sprawuja sie całkiem przyzwoicie, ja nie narzekałam, a woziłam w nim noworodka. Jest bardzo zwrotny, fajnie amortyzowany. I to przekładane siedzonko, to super sprawa.
        • w.j.o Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:37
          Czyli mozna jednak przełozyc siedzisko bo juz zwatpiłam. A miałas problem z
          najezdzaniem na krawezniki ? I jakie jest szerokie siedzisko bo tutaj podaja
          dziwne wymiary:
          Wymiary siedziska (wys./szer./głęb.) - 55,5/63,5/63,5cm
          czy szersze niz 30 cm?
    • w.j.o Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:30
      Tylko w tym sklepie nie ma w opisie ze siedzisko mozna montowac tyłem lub
      przodem czy to oznacza ze na alegro sprzedajacy kłamie
      • coronella Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:35
        no przeciez juz pisalam ze mozna. Sprzedający nie kłamie. A w opisie nie ma wielu rzeczy, bo by ten opis był za długi.
        • w.j.o Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:42
          dziekuje ;) prymierzałam sie do atlantico ale możliwosc przełozenia siedziska
          przy 6 -miesiecznym dziecku jest wazna
          zamowie u nich ten zestaw moze jakos dokupie budke, myslisz ze to dobry wybór ?
          bo ja nie znam tych wózków
          • coronella Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:46
            zastanów się nad tym! nie wiem czy dokupisz budke, i nie wiem czy sprzedadza Ci samo siedzonko ze stelazem.
            zadzwon tu:
            www.akord.poznan.pl/
            i spytaj
            • w.j.o Re: Spacerówka Peg Perego montowana tyłem i przod 10.05.06, 12:53
              Ok. Dziekuje ci bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka