Dodaj do ulubionych

Jedo/Jedroch model Pati

15.08.06, 10:22
czy ktoś moze coś napisać na temat tego modelu czy warto czy nie zaprzatać
sobie nim głowe????
z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • magdoska1 Re: Jedo/Jedroch model Pati 17.08.06, 11:06
      Mam jędrocha TINO! Solidny ciężki (ale jak każdy głęboki) i stabilny wózek. Na
      początku byłam niezadowolona z wagi wózka, ale po pół roku użytkowania
      stwierdzam że:
      ładnie trzyma się drogi nawet po wertepach, piachu i dziurach (koła z amortyz. i
      pompowane)
      dzidziuś ma sporo miejsca (!!!!) zarówno w nosidełku jak i bez (teraz latem
      jeździmy już bez wkładanego nosidełka) Nosidełko praktyczne (śpiącego bobasa
      wnosiłam do domu i spał dalej)
      ładnie wygląda
      zimą było dziecku cieplutko
      ma folię/okno u góry budki i moskitierę/okno z tyłu budy
      przewoziłam nim dużo ciężarów (np. zgrzewkę wody niegazowanej)
      przekładana rączka i możliwość zrobienia spacerówku!!!
      torba na pieluszki dopasowana do wózka fajna

Musiałam natomiast dokupić folie przeciwdeszczową - ale pasują uniwersalne folie.
      Nie wiem co dodać - jestem zadowolona choć myślę że są lżejsze wózki jeżeli ktoś
      musi dzwigać
      • goska215 Re: Jedo/Jedroch model Pati 17.08.06, 11:21
        Czyli dzidzius jest zimowy.ja myslalam nad Bartatina, ale moze z Pati lepszy
        jest pomysl.Czy jestes wysoka?Ja mam 173 i n ie chcialabym takiego wozka zaraz
        przy ziemi.Czy nosidelko jest usztywniane?I czy spacerowka jest ok, i jak
        myslisz dlugo Ci posluzy, czy zaraz bedziesz kupowac lzejsza spacerowke.Gdzie
        kupilas i za ile?Czy sie nie psuje?
        Sorry za tyle pytan ale mieszkam za granica, a chcialabym miec polski wozek i
        mam nadzieje ze sie zaraz nie popsuje.
        • bach28 Re: Jedo/Jedroch model Pati 17.08.06, 18:30
          mój dzidziuś bedzie styczniowy zastanawiałam się nad Bartatiną Free style ale
          wydaje mi sie że bedzie mniej praktyczny bo w lecie dziecko nie musi już jezdzić
          w gondolce a jesienią i nastepną zimą bedzie do gondoli za duze :( a spacerówka
          mi się w tym modelu nie podoba :( dlatego zastanawiam sie nad modelem Pati
          przede wszystkim ze względu na zawieszenie na paskach
          moze ktoś coś jeszcze dopowie o tym modelu???
          • goska215 Re: Jedo/Jedroch model Pati 18.08.06, 11:13
            J atez bardzo prosze, wlasnie ze wzgledu na to ze duzo mam narzeka na
            spacerowki w Bartatinie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka