Dodaj do ulubionych

Gwarancja na wózki

18.08.06, 23:07
Witam,
właśnie jesteśmy z mężem na etapie wybierania wózka, jesteśmy prawie-prawie zdecydowani na Mutsy Urban Rider, tylko - jedna rzecz. Z wózków, którym się jeszcze przyglądaliśmy, jedna Teutonia (mąż jest przeciwny ze względu na nazwę...) ma TRZYLETNIĄ gwarancję. Zarówno Mutsy, jak i Emmaljunga (nasz typ nr 2) mają gwarancję roczną. Jak to wygląda u innych producentów?
Obserwuj wątek
    • agulec.majulec Re: Gwarancja na wózki 18.08.06, 23:23
      przeciwny ze względu na nazwę ?????/ dobre :))))))))))))))))))
    • w1paula Re: Gwarancja na wózki 18.08.06, 23:37
      No właśnie, nazwa mu sie nie podoba i wózek odpada. Jeszcze tego to nie
      słyszałam. Ale za to ma fajne firmowe kolorki, takie tenczowe. A szkoda, bo
      wózeczek jest świetny. Mam Mistrala 06. Miałam też Emmaljungę ale Teutonia
      przebija ją o głowę. A wg. mnie 3 lata gwarancji to duży plus, bo w zasadzie
      obejmuje cały okres użytkowania wózeczka
      • apisula Re: Gwarancja na wózki 19.08.06, 09:08
        Dzieki, za odpowiedz.
        Moj maz ma rzeczywiscie wyostrzone poglady. Tautonia to stara nazwa Niemcy.(No i wscieka sie, ze dziecko jakby jezdzilo w Waffen SS.) Mnie ta gwarancj jednak frapuje. Mam pytanie jak rozumiec stwierdzenie ze Emmajlunga nie umywa sie do Tautonii. Co masz na mysli? Bo mnie sie oba wozki podobaja?
        • w1paula Re: Gwarancja na wózki 19.08.06, 16:23
          Teutonia o wiele lepiej się prowadzi i wchodzi w nią zakręty. A poza tym ma
          przekładaną rączkę (super przydatna sprawa), kosz z materiału a Emmaljunga
          metalowy i małych przedmiotów nie położysz. Moskitiera w Teutonii też fajna
          sprawa na lato chociaż w Emmaljundze też miałam ale ta wydaje mi się
          fajniejsza. No i większy wybór kolorów i kół a w zasadzie wybierając kolory
          fashion sama projektujesz wózeczek. Jedno, zcego mi brakuje w Teutonii a było w
          Emmaljundze to moskitiera na cały wózek chowana w budce a w Teutonii musisz
          wozić na dole w koszu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka