chewela 21.09.06, 09:08 cze czekam na kojec graco countur de luxe i chcialabym dokupic materac nie wiecie jaki maja wymiar do tego kojca??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafka44 Re: wymiary materaca?? 21.09.06, 15:10 witam, kojce graco mają w zestawie materac. nie trzeba do niego nic dokupować. w indywidualnej sprzedaży też tego materaca nie można zakupić ponieważ jest w nietypowych wymiarach 102x73cm. pozdrawiam, sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
chewela Re: wymiary materaca?? 27.09.06, 15:16 wiem ze wymiar jest nietypowy i ze ten kojec ma juz materac ale z tego co widzialam jest on bardzo cieniutki i wydaje mi sie ze jeszcze jeden by sie przydal wiec zamowilam materac tylko te panie w sklepie wiedzialy jaki wymiar a ja pierdoła zapomnialam sie ich zapytac a nie wiem jakie przescieradełka zamowic w jakim wymiarze oczywiscie ale dzieki za odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rafka44 Re: wymiary materaca?? 28.09.06, 15:02 nie ma sprawy ;), również pozdrawiam ;) Odpowiedz Link Zgłoś