eliza1277 25.11.06, 23:15 Czy ktoś może udzielić mi informacji nt. tego wózka? Czy warto wydać te 2 tys. na tę "firmę, model, itp. Posiadaczy tego wózka proszę o radę - bardzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Teutonia fun system ??? 26.11.06, 00:08 hej, ogolnie teutonia jest baaaaaaaaardzo dobra firma. Ich wozki kiedys byly tylko ciezkie, ale jest z tym juz lepiej. Jesli chodzi o fun'a to jesli bys kupowala, to kup go juz z kolekcji '07, bo ma znacznie lepsze przednie kolka! Ja od wczoraj mam mistrala S i bardzo jestem zadowolona. Przy pierwszym dziecku mialam wszystkie teutonie, jakie wtedy byly na rynku i brakowalo mi w mistralu skretnych kol. TEraz juz sa. Mnie w sklepie powiedziano, ze fun jest troche mniejszy (siedzonko), ale nie wiem, ile w tym prawdy. Mistral jest z tym lepszy, ze mozesz miec duze kola tez z przodu (przekladana raczka). A wogole to jeszcze pixxel ci polecam. Mialam dobre kilka lat temu i super sie prowadzil. Z jednego tylko nie jestem zadowolona: koloru. Tak jak kocham czerwony i wszystkie wozki mam teraz prawie w tym kolorze (ja maniaczka wozkow jestem), tak ten jest wyjatkowo brzydki. Musze go wymienic :-( Odpowiedz Link Zgłoś
eliza1277 Re: Teutonia fun system ??? 27.11.06, 09:50 Dziękuję za odpowiedź... I czekam na inne. Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: Teutonia fun system ??? 27.11.06, 10:23 Ja mam Mistrala 06 i jak dla mnie nie ma lepszego wózka i firmy. Polecam bardzo Odpowiedz Link Zgłoś