Dodaj do ulubionych

Użytkowniczki Chicco ct 04??

11.01.07, 11:16
co możecie o nim powiedzieć??
polecacie??
dziecko ma 12msc i jest raczej drobne ok 10kg i 75cm :-)
dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • dec2005 Re: Użytkowniczki Chicco ct 04?? 11.01.07, 12:32
      Tutaj było trochę o tym
      wózku-forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=47515913
      Jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś konkretnego,to pisz na gazetowy,odpowiem.
      • andzia22l1 napisałam:-) 11.01.07, 12:54

• dec2005 Re: napisałam:-) 13.01.07, 20:46
          Mam nadzieję,że doszło co dojść miało i okazało się przydatne:)
    • kaaaroo Re: Użytkowniczki Chicco ct 04?? 11.01.07, 17:18
      Używam od września.
      Ogólnie polecam, chociaż nie jest najlżejszy, ma dość szeroki rozstaw kół (62
      cm) i praktycznie brak amortyzacji (znikoma na tylne koła)- to chyba jedyna
      jego wada, trochę klekoczą te kółka podczas jazdy ale można się przyzyczaić.
      Ale ma wiele innych zalet - szerokie, solidne siedzisko, regulowane wygodnie w
      5 pozycjach oparcie, regulowany długi podnóżek, budka/daszek przeciwsłoneczny z
      okienkiem zakrywanym klapką, dość duży koszyk (siatkę) na zakupy, ale jak to w
      parasolkach ciężko się do niego dostać przy opuszczonym oparciu, folia i
      okrycie na nogi w standardzie, lub zamiast okrycia dzielony na dwie części
      śpiworek zimowy za niewiele wyższą cenę. Można dokupić pałąk. Wózek bardzo
      lekko sie prowadzi, nawet 1 ręką jeśli nie ma dużych nierówności, ma wygodne
      rączki, ale raczej nie dla wysokich osób (ja mam niecałe 170 i jest w sam raz).
      Jak coś jeszcze Cię interesuje, to pytaj ;)
    • andzia22l1 dziewczyny jeszcze jedno pytanie mam??? 16.01.07, 15:13
      jak dbacie o czystość wózeczka tzn o to poszycie/materiał skoro jest nie zdejmowane i nie mozna sobie od tak je uprać a wiadomo, ze różne plamki mogą sie zdarzyć:-) ??

dzieki i pozdrawiam
      • kaaaroo Re: dziewczyny jeszcze jedno pytanie mam??? 16.01.07, 18:05
        Napisałam w mailu ;) ale napiszę też tutaj dla innych zainteresowanych.
        Używam wózka od września, ale nie brudzi się bardzo, dotąd wystarczyło mi
        czyszczenie kół i rurek (zaznaczam, że moje dziecko jeszcze nie chodzi i na
        razie nie daję mu jedzenia w wózku). Materiał podobno (to wiem od innej
        użytkowniczki, z większym doświadczeniem) wystarczająco dobrze radzi sobie
        wilgotna gąbka z detergentem. Ale jeśli obicie będzie mocno zabrudzone, to
        można je zdjąć z wózka po odkręceniu śrubek, którymi jest przymocowane do
        stelaża. Tak więc obicie zdejmuje się, tylko wymaga to trochę zachodu.
        • kaaaroo Re: dziewczyny jeszcze jedno pytanie mam??? 16.01.07, 18:07
          "Materiał podobno (to wiem od innej
          > użytkowniczki, z większym doświadczeniem) wystarczająco dobrze radzi sobie
          > wilgotna gąbka z detergentem."
          Oczywiście miałam na myśli, że z zabrudzonym materiałem sobie gąbka radzi ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka