pocholita 16.02.07, 19:16 Czy ktoś ma któryś z tych wózków i może mi doradzic? Czy Coneco Polo ma samonastawne koła? Czy jest jakaś różnica między nim a traffikiem poza wagą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Coneco Polo / Coneco Traffic / Chicco ct 0.5 18.02.07, 21:55 -polo jest ciut lżejszy od traffica -traffic ma ładniejsze kolory -polo ma z tyłu rurki kwadratowe a traffic owalne -traffic ma lepszą blokadę skrętnych kól z przodu-takie szerokie zapadki i można to zrobić nogą, przy polo trzeba pogrzebac palcami ;)) -osłona na nogi do trafficka jest na rzepy-w polo na zatrzaski do stelarza -polo ma okienko w budce zasłaniane klapką, traffic ma okienko duże na pół budki z folią podszyta siatką - polo ma daszek foliowy z przodu budki przyciemniany, traffic ze zwyklej folii -polo ma tą część materiału z tyłu budki odpinaną i jest tam naszyta kieszonka, traffic tego nie ma -traffic ma rączki piankowe, polo-plastikowe - ale traffic ma taką wydłużaną budkę że po odpięciu zamka dziecko jest bardzo dobrze chronione przed wiatrem deszczem czy słońcem, to tyle co zauważyłam w sklepie, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Coneco Polo / Coneco Traffic / Chicco ct 0.5 19.02.07, 10:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=54892481&a=56838183 CT 0,5 też miałam i średni ten wózek,nie ma amortyzacji,krótki podnóżek,oparcie źle usztywnione moje dziecko się w nim garbiło. Ja polecam Inglesinę Trip naprawdę niezła parasolka i niedroga bo ok 400zł. Odpowiedz Link Zgłoś