Dodaj do ulubionych

Jaki chicco???

13.03.07, 22:56
Mam dylemat. Podoba mi się chicco 02, ale nigdzie nie widziałam go na żywo,
bo w sklepach nie ma. Nie wiem, jak się składa?
Mój drugi typ to chicco enjoy bądź chicco 04 (trochę cięższy od enjoya).
Mam pytanie do mam używających któryś z wózków. Jak się sprawują? Czy 02 nie
jest za wąski, za krótki? Rozkłada się na płasko?
Czy lepszy wózek z dwiema rączkami czy z jedną???
A może jakąś inną spacerówkę polacacie?
Obserwuj wątek
    • domilisa Re: Jaki chicco??? 14.03.07, 13:28
      ja własnie kupiłam ten wózek na allegro. Kosztował 479 zł. Jeszcze nie mam
      doświadczeń bo o nie używałam. W domu mam emmaljunge ale wyjeżdzamy i był nam
      potrzebny łatwoskładający sie wózek do samolotu i ważne było zeby rozkładał sie
      do poziomu bo nasza córcia m 5 miesięcy i jeszcze nie siedzi. Moje pierwsze
      wrazenia z przejażdzki po pokoju są bardzo dobre. Wózek jest bardzo latwy w
      prowadzeniu i łatwo sie składa - wystarczy jeden ruch. Co prawda nie jest
      najlżejszy bo waży około 10 kilo ale i tak lżejszy od mojego drugiego wózka.
      Jest tam taka funkcja ze można podnieść podnóżek i opuścić plecy do poziomu i
      zrobi sie taka gondolka ale moja mała jest juz za długa i sie nie miesci w
      takim ustawieniu.
    • koma.edziecko Re: Jaki chicco??? 14.03.07, 14:19
      CT O,2 ma dwie wady,za krótkie szelki dla starszego dziecka i jest bardzo wąski
      w ramionach.składa się na pół.
      Ct O,5 miałam nie polecam brak amortyzacji,krótki podnóżek,kiepsko usztywnione
      oparcie.
      CT O,4 najlepszy z tych któe wymieniłaś ale jak dla mnie waży o wieeele za dużo
      jak na parasolkę,ma bardzo szeroki rozstaw kół.
      Popatrz też na inne modele Ja polecam Inglesinę Trip i Maclarena Techno XT.
      ,
      • lysy-g Re: Jaki chicco??? 14.03.07, 23:21
        Dzięki za odpowiedzi.

Ten 02 wydaje mi się być podobny na szerokość do chicco 05, czyli właśnie dość
        wąski.
        Choć nie ukrywam, że podoba mi się opcja z tacką.

Dziś jeszcze raz oglądałam o4 w sklepie, faktycznie, łatwo się składa, ale z
        tymi kołami wcale nie jest taki malutki.

Lece obejrzeć dwa następne modle, dzięki.
      • agular Re: Jaki chicco??? 15.03.07, 08:26
        ja rozwniez polecam maclaren techno xt myslę ze spełniłby twoje oczekiwania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka