ela331 29.03.07, 09:08 Co sądzicie o tej parasolce ? To podobno obecnie hit. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olka_krakow Re: Inglesina Trip 29.03.07, 20:58 Ja to jestem ciekawa jak ona sie pochyla oparcie, bo na zywo jej nie widzialam. Ponoc sa 2 przycieski po bokach, ale rozumiem, ze nalezy uzyc 2 rak?? Moze uzytkowniczki sie wypowiedza?? Wygodne jest takie rozkladanie oparcia z dzieckiem w srodku? Odpowiedz Link Zgłoś
asiamamusia Re: Inglesina Trip 30.03.07, 08:30 Ja mam. Tak, trzeba użyć dwóch rąk. Nie ma znaczenia czy dziecko w środku czy nie, robi się to łatwo, ale trzeba używać dwóch rąk. Dla nas akurat nie miało to żadnego znaczenia bo wózek jest dla nas wózkiem przewozowym, na długie spacery kiedy mała śpi używamy emmaljungi city cross. W inglesinie spała raz czy dwa no i normalnie opuszczałam i tyle. A teraz już w ogóle nie ma żadnego spania na spacerach, bo tylko nogi, nogi, nogi, a wózek obok jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Inglesina Trip 30.03.07, 08:52 Gdy dziecko opiera się o oparcie jest to bardzo proste,pociągasz dwie dźwigienki a oparcie samo opada do poziomu,gorzej gdy dziecko nie opiera się wtedy trzeba lekko pociągnąć je do tyłu. Ogólnie tak samo jest oparcie regulowane w maclarenie kwestia wprawy. Odpowiedz Link Zgłoś