emilad11 29.03.07, 09:24 Witam wszystkie mamay.Chciała bym się dowiedzieć co sądzicie o tych wózeczkach.Mam zamiar taki kupic i najpierw chce dowiedzieć sie o jego wszystkich zaletach i wadach.Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzia.79 Re: Wszystko o Chicco CT1 i Chicco Enjoy Trio 29.03.07, 10:23 Ogladalam chicco enjoy.Wyglada super i pani chwalila ze to wozek z wyzszej polki. Ma dwie raczki a nie jedna lamana ktora jest bardzo awaryjna. Mysle ze jest super ale trodno mi cos wiecej napisac. Odpowiedz Link Zgłoś
kapiec Re: Wszystko o Chicco CT1 i Chicco Enjoy Trio 29.03.07, 11:44 W kręgu moich znajomych, chodzi opinia, ze wozki chicco, a konkretnie ich gondole sa bardzo male i malucha 3-4 miesiecznego ubranego w kombinezon i otulonego kocykiem trudno jest wlozyc do nich. Wczoraj bylam w sklepie - jakiejs hurtowni z akcesoriami dla niemowlat i nie tylko, i mialam okazje poogladac kilka wozkow z firmy chicco - m.in. chicco enjoy - i ciesze sie ze bylam, bo wiem, ze na pewno nie kupie nic z chicco. Juz w sklepie te wozki byly rozklekotane - a to dopiero wystawka. Malo stabilne, a poza tym niestety maja plastikowe kołka, co akurat mi nie odpowiada. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
brzoska80 Re: Wszystko o Chicco CT1 i Chicco Enjoy Trio 29.03.07, 15:10 Ja z tych dwóch chyba wybrałabym chicco enjoy a to dlatego że jest dużo lżejszy Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Wszystko o Chicco CT1 i Chicco Enjoy Trio 30.03.07, 13:36 Wybrałabym Chicco ct 0.1 Jest lepiej wykonany, zwłaszcza spacerówka jest dużo wygodniejsza dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś