Dodaj do ulubionych

czy ktoś w ogóle tu kupuje tanie wózki??????

31.03.07, 00:42
już chyba piąty raz próbuję się dowiedzieć czegoś o wózkach kosztujących około
350 zł, tak akurat trafiam, że właśnie takie parasolki zwracają moją uwagę
przede wszystkim dlatego że są lekkie. jednak moje pytania pozostają
całkowicie bez odpowiedzi. czyżby mamy na tym forum kupowały tylko drogie
wózeczki? może jednak ktoś się zlituje i powie mi coś na temat parasolki
orinoko lux firmy eurobaby??? byłabym wdzięczna... naprawdę
Obserwuj wątek
    • ania2613 Re: czy ktoś w ogóle tu kupuje tanie wózki?????? 31.03.07, 06:54
      ja kupilam eurobaby sorento, wprawdzie jeszcze nie uzywam bo mala jest za mala,
      ale wydaje sie bardzo fajna,zwlaszcza,ze juz tu na forum czytalam opinie nt
      tego wozka i wszyscy go zachwalali
      • civic2 Re: czy ktoś w ogóle tu kupuje tanie wózki?????? 31.03.07, 12:35
        no 350 to nie takie tanie ja się wyłamię i polecę ci polskie parasolki bo są
        bardziej przystosowane na nasze okropne chodniki i drogi a i bajerów mają sporo
        (chińskiej taniej tandety naprawdę nie polecam, tylko kłopotów z reklamacjami
        później mase). U mnie świetnie sprzedaje się "plus s4" 270,40zł i lux 342,20zł
        oraz speed 350 zł.
        Wszystkie mają bardzo wysokie rozkładane maxymalnie na płasko oparcie dodatkowo
        jeszcze takie wkładki korekcyjne dla maluszków i plus i lux regulowane rączki a
        speed duże koła a rączki pokryte taką miękką pianką. Wszystkie mają barierki,
        pasy i folie przeciwdeszczowe, regulowane podpórki pod łydki do wysokości
        siedziska i oczywiście składane duże budki.
        Ale oczywiście proszę się moimi cenami nie sugerować dosłownie, ale wózeczki są
        na prawdę fajne i klienci zaczynają je już doceniać na niekorzyść tych
        wszystkich coneców, eurobabów, babydreamsów, artiów, corradów itp.ładnych
        imitacji spacerówek.
        Pozdrawiam
        • rene41 Re: czy ktoś w ogóle tu kupuje tanie wózki?????? 31.03.07, 13:56
          A ja moge zaproponowac spacerowke firmy SAWEX w sklepie kosztuje ok 400-500zł
          ja natomiast kupiłam na allegro od producenta za 160zł koła sa wielkie, nakrycie na nogi, fajna budka 1 raczka wygodna do prowadzenia ,folia na deszcz ,koszyk.
          Kupiłam w listopadzie i jestem zachwycona snieg czy woda niesa nam straszne :)
        • e_er Re: czy ktoś w ogóle tu kupuje tanie wózki?????? 11.04.07, 22:22
          Proszę o podanie nazwy wózka (nazwy firmy) bo nazwa modelu to za mało!
          Wrzuciłam nazwę "plus s4" i wyskoczyły wiertła !
    • betka_1713 Re: agaiares1 31.03.07, 17:20
      jezeli jestes zarejestrowana na allegro zadaj pytanie o przedmiot osobom które
      kupiły np. orinoko znajdziesztakie osoby w komentarzach sprzedawcy
      wózkaq,szukaj w numerach z boku komentarza.Ja zawsze tak robie wysyłam z 10 15
      maili i z 8-9 otrzymuję.Ostatnio potrzebowam wymiary odległości rurek macalrena
      zeby kupic barierkę do moojej vivy i wiele osob mi odpowiedziało
    • marzena72 Re: czy ktoś w ogóle tu kupuje tanie wózki?????? 02.04.07, 20:04
      140 zł - Eurobaby Sorento - SUPER!!!!
      • smeagoul Re: czy ktoś w ogóle tu kupuje tanie wózki?????? 02.04.07, 21:10
        popieram- sorento jest fajny jak na jego cenę to nawet porządnie wykonany- mam
        dopiero od lutego wiec to poczatki- uzywam na zmianę z chicco ct04
    • didith.b ja mam Eurobaby Safari Lux 02.04.07, 21:17
      I jestem bardzo zadowolona- kosztował na allegro 269 zł. Testowałam już na
      bruku, piachu, chodnikach i wszystko ok. Jedyny minus to to, że osobno trzeba
      kupić folię, ale co to za problem.
    • inkaa5 Re: czy ktoś w ogóle tu kupuje tanie wózki?????? 11.04.07, 23:33
      ten plus s4 to chyba ten
      www.sojan.com.pl/spacerowe/S4ParasolkaPlus/plus1.html
      • civic2 Re: czy ktoś w ogóle tu kupuje tanie wózki?????? 14.04.07, 08:19
        No nie całkiem ten. To jest bardzo przeterminowana strona producenta. Wózki mają
        dużo ładniejsze i lepiej wyglądające obszycia. Niestety firma nie jest
        popularna w Polsce środkowej ale wózek ma swoje odpowiedniki z innych marek np
        Polmax, El jot, Deltim, Polak.....Jeśli tylko nie będziecie zwracać od razu
        uwagi na brak opływowych kształtów jakie są tylko w tandetnym imporcie to na
        pewno będziecie z tych wózków zadowolone.
      • ewelina1911 Re: czy ktoś w ogóle tu kupuje tanie wózki?????? 17.04.07, 18:39
        Polecam firmę zooper, mam hulę i jest ok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka