Dodaj do ulubionych

baby design

04.05.07, 14:00
Kupilam mojej rocznej coreczce wozek firmy rider-baby design za co zostalam
skrytykowana przez moja mame gdyrz stwierdzila ze gdy Amelka podrosnie to nogi
beda jej wystawac spoza wozeczka szczegolnie w chwili kiedy bedzie chciala
uspic ja na spacerze.Teraz zmusza mnie do wymiany wozka.Chcialabym wiedziec
czy ktoras z was posiada taki wózek i jeżeli tak to czy jest z niego
zadowolona i jak rozwiazujecie problem "wiszacych nog".
Obserwuj wątek
    • maja4021 Re: baby design 04.05.07, 21:29
      Ja mam ale walkera.Szczerze mowiac wczesniej przy synu mialam wozek
      wielofunkcyjny(ten duzy ,ciezki) ale to bylo 7 lat temu.Prawie wszystkie
      mniejsze spacerowki maja niestety takie rozwiazanie ze nogi dziecku ,,wisza''.I
      niestety przy tych modelach tak jest.Cos za cos.Mozesz jedynie kupic wozek z
      gornej polki za wieksza cene w niektorych modelach jest to niezle rozwiazane.
      • maja4021 Re: baby design 04.05.07, 21:31
        maja4021 napisała:

> Ja mam ale walkera.Szczerze mowiac wczesniej przy synu mialam wozek
        > wielofunkcyjny(ten duzy ,ciezki) ale to bylo 7 lat temu.Prawie wszystkie
        > mniejsze spacerowki maja niestety takie rozwiazanie ze nogi
        dziecku ,,wisza''.I
        >
        > niestety przy tych modelach tak jest.Cos za cos.Mozesz jedynie kupic wozek z
        > gornej polki za wieksza cene w niektorych modelach jest to niezle rozwiazane.
        Acha jeszcze jedno.Im starsze dziecko tym mniej spi na spacerach.Wiec jak nogi
        jej beda ,,wisiec''to juz bedzie wieksza wiec spanko w wozku odpada
        • smeagoul Re: baby design 04.05.07, 22:09
          popieram Twoją mamę- zmień wózek:)
          ja zmieniłam Walkera na chicco CT 0,4 i nóżki nie zwisają nawet mojemu 1,5
          rocznemu dziecku- polecam naprawde warto. i kółka sie nie slizgają jak w baby
          designach.
          • agne_s Re: baby design 04.05.07, 22:42
            A generalnie jesteś zadowolona z tego ridera (jak się składa, jaka tapicerka,
            czy prowadzi się lekko)? Mam zamiar go własnie kupić dla mojej córeczki.
            Myślałam nad chicco CT 04 ale niestety, on ma strasznie niewygodny koszyk na
            zakupy, prawie nic tam sie nie zmieści, a poza tym budka jest też jakaś płytka
            i nie da się jej naciągnąć blizej pałaka, który zresztą trzeba kupić dodatkowo.
            Ma za to bardzo fajne koła... Ala szczerze mówiąc nie ma wózka idealnego i
            trzeba zdecydować się na mniejsze zło. Nawet drogie wózki mają swoje wady.
            Bardz proszę o opinię o tym riderze !
            • komatlatif Re: baby design 05.05.07, 10:50
              Tak ogolnie jestem bardzo zadowolona.Prowadzi sie bardzo lekko ale ma tez
              blokade przednich kol wiec jak nie chcesz zeby "latal"ci na wszystkie strony jak
              to moja mama mowi to mozesz je zablokowac i prowadzi sie bardziej
              stabilnie.Skladac go jeszcze nie probowalam bo jak do tej pory robil to moj
              chlopak-ale stwierdzil ze jest to proste tylko musisz wyciagnac rzeczy z koszyka
              pod spodem rzeby go nie zablokowac.No wlasnie torby typowj nie ma tylko koszyk
              ale pojemny.Ja bardziej patrzylam pod katem rzeczy dziecka niz zakupow ale torbe
              i tak dokupilam.Budka da sie spokojnie naciagnac i dotego ma palak.No i ma takie
              fajne okienko zebym mogla patrzec co moja lobuziara wyprawia.Morzesz tez
              przerobic go na parasolke.No ale to jest moja opinia gdybys zapytala mojej mamy
              skrytykowala by go z gory do dolu.Tak naprawde sama mosisz zdecydoac
            • elieka w chicco ct 04 budka naciąga się do dołu 05.05.07, 11:13
              - jest ruchoma i można ją dać niżej.Po prostu rozkładasz całą budkę
              i "ściagasz" ja na dół - jak w większości wózków chicco. i wówczas może być
              nawet na wysokości oczu dziecka ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka