rad1k Re: Sprzedam 16.06.07, 19:49 Cześć Mam na sprzedaz wózek BEBE CONFORT LOOLA w kolorze azur (niebieski z dodatkiem szarego) W skład wchodzi: stelaż loola siedzisko budka +folia przeciwdeszczowa parasolka torba w kolorze wózka Stan looli jest bardzo dobry używany jako trzeci wózek, sprzedaję ponieważ moja córeczka już nie chce jeżdzić w wózku. Odpowiedz Link Zgłoś
klon10 Re: Sprzedam 24.08.07, 21:00 rad1k napisała: > Cześć > Mam na sprzedaz wózek BEBE CONFORT LOOLA w kolorze azur (niebieski z dodatkiem > szarego) > W skład wchodzi: > stelaż loola > siedzisko > budka +folia przeciwdeszczowa > parasolka > torba w kolorze wózka > > Stan looli jest bardzo dobry używany jako trzeci wózek, sprzedaję ponieważ moja > córeczka już nie chce jeżdzić w wózku. Witam, Czy oferta sprzedaży jest nadal aktualna ? Jeśli tak, to proszę o przesłanie zdjęć i ceny. Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
amelka201 Re: Sprzedam 06.09.07, 16:31 Witam! Czy oferta dalej aktualna? Podejrzewam że już niestety nie ale jakby co to poproszę zdjęcia na maila ania_108@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś