aventura1 18.07.07, 21:39 macie moze ten wozeczek? jak sie sprawdza? czy siedzisko spacerowe jest szerokie? bede wdzieczna za odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kisia75 Re: CHICCO 4WD TECH, prosba o opinie.. 21.07.07, 23:03 napiszcie coś bo też jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
koraliq2 Re: CHICCO 4WD TECH, prosba o opinie.. 21.07.07, 23:55 witam mam ten wozek. zalety: 1.duze kola pompowane (niesamowicie super jezdzilo sie w zime) 2.fajna raczka - 3 stopniowa regulacja 3.mialam zestaw z fotelikiem - wiec super bylo jak mozna bylo go wyjac z samochodu i wpiac w wozek 4.szerokie siedzisko w spacerowce 5.naprawde cieple okrycie na nozki 6.wkladka do spaceroki na mniejsze dziecko, zeby nie latala mu glowka na boki 7.super amortyzacja 8.jest to duzy wozek wiec bardzo solidny wady: 1.kola sie nie skrecaja 2.tylko 3 stopniowe oparcie spacerowki 3.ciezki 4.po zlozeniu duzo miejsca zajmowal w bagazniku uzywalam wozka tylko 4miesiace, potem kupilam chicco ct 01. jestem zachwycona, chociaz brakuje mi tego duzego siedziska. nie ma w nim takiej przestrzeni jak w wd 4. Odpowiedz Link Zgłoś
ikusiaa25 polecam 6 wd tech 05.08.07, 13:02 ma przednie skretne podwójne koła,nie pompowane a dość duże,przez tp wózek lżejszy,łatwo się składa i mój syn jeżdzi już 1,5 roku i sadze,ze jeszcze pojeżdzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
smeagoul Re: polecam 6 wd tech 05.08.07, 19:46 podpisuję się pod ikusiaa25 6 Wd moim zdaniem też lepszy i co najważniejsze lżejszy. Naprawde polecam, jak kupisz 6WD będziesz żalowała:) ,6 WD wygodniejszy w prowadzeniu, w zimie się sprawdził a 2 lata temu była zima i duuużo śniegu:)) gondolka dośc spora a siedzisko w spacerówce rewelka- i powiem wam że gdyby nie to że nam go ukradli to miałabym go do dziś Odpowiedz Link Zgłoś