paulina7383 24.08.07, 13:04 Jaki kolor jest naladniejszy dla dziewczynki? Czy wóziczek posiada barierke?Gdzie najtaniej go kupię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smeagoul Re: Do posiadaczek chicco ct 04 24.08.07, 19:18 kolor to rzecz względna ja to akurat kupuję taki kolor jaki mnie sie podoba a że mam zboczenie na czerwony to każdy wózek mojego syna miał coś z czerwonego a teraz jeździmy chicco caddy kolor race. wczesniej miałam chicco ct 04 w kolorze alasca bardzo ładnie się prezentował i co najważniejsze nie był to kolor oklepany. o to był mój wózio : photos04.allegro.pl/photos/oryginal/211/25/56/211255639_1 koleżanka ma kolor poetic i ma córeczkę, Wybierz więc kolor i ciesz się wózkiem, bo przecież kupujesz gorówniez dla siebie:)) co do barierki to dla mnie na początku też wydawało się ze to rzecz niezbędna ale po kilku spacercach bez pałąka stwierdziałam ze to o wiele wygodniejsze- dzidzia ma wiecej swobody, pałąk nie zasłania mu swiata, ja wygodniej wkładam i wyjmuję dziecko, i to odpinanie przed kazdym zlożeniem by mnie dobiło. a najtaniej chyba na allegro- poszukaj tez używanych - wózki używane mają głównie ok 1,5 roku a wiez mi przez ten czas nie da się popsuć i zużyć chicco ct 0,4!! mój miał 1,7 miesięcy i był w ciągłej exploatacji a wyglądał super!! życzę dobrego wyboru. Co do Odpowiedz Link Zgłoś
agi40 Re: Do posiadaczek chicco ct 04 24.08.07, 21:51 ja mam kolor discovery (taki seledynowy odblaskowy)- jest w ofercie tez rozowiutki, ale ja generalnie jestem wrogiem różowego, dlatego wybrałam inny kolor. Kupiłam chicco ct 04 wersje z 2007 roku przez internet, ale ni ewiem czy Ci to cos pomoze, bo mieszkam w Niemczech i dostawca był stąd. Barierki w ofercie nie było, ale okazało się. że można ją dokupić za 10 Eur. jednak my (córka ma 20 miesięcy) już od pół roku jeździmy bez barierki. Zycze udanych łowów :o) Odpowiedz Link Zgłoś