oczko-i 06.09.07, 09:29 Dziewczyny proszę o poradę!! Chcę kupić wózek spacerowy,który ma być lekki( parasolka odpada),mieszkam na 4-bez windy,najlepiej trókołowy i w miarę niedrogi- czy to da się pogodzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agus-ka Re: Dziewczyny proszę o poradę!! 06.09.07, 09:52 a dlaczego parasolka odpada? Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Dziewczyny proszę o poradę!! 06.09.07, 12:28 a koła jakie? pompowane czy inne? Odpowiedz Link Zgłoś
oczko-i Re: Dziewczyny proszę o poradę!! 07.09.07, 08:28 Koła chciałabym pompowane, wiem, że to zwieksza ciężar, ale komfort jazdy jest o niebo lepszy. Parasolka jest dobra, ale do jazdy po supermarkecie, ja chcę jeździć po polskich chodnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: Dziewczyny proszę o poradę!! 10.09.07, 23:21 a w jakim wieku jest dziecko? wiem, że to autoreklama zabroniona, ale polecam Ci baaaardzo: www.allegro.pl/item240827478_najlzejszy_trojkolowy_na_plaze_las_pomp_kola.html ten jest akurat mój, możesz poszukać innego. Wózek genialny, leciutki, weźmiesz pod pachę, a prowadzi sie super. Tylko to jest dla troche starszych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś