gavagai1 13.09.07, 18:22 Czy warto kupić 2-letniego, używanego Maclarena Techno Classic za 250zł? Stan dobry ze sławnymi "śladami użytkowania"... Hilfe, bo mam zagwozdkę:-/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty1234 Re: Help! Pytanie do expertek;-) Maclaren 13.09.07, 18:49 Pytasz o tego? www.allegro.pl/item244063718_wozek_mclaren_rozkladany.html Nie za bardzo widać na tych fotkach w jakim stanie jest tapicerka. W classicu była jeszcze wkładka na siedzonko i osłonka na nogi - ten pewnie już tego nie ma. My mamy takiego przywiezionego z UK też vez wkładki i osłonki - jeździ nim chwilowo koleżanka z 1,5 roczną córeczką i jest zadowolona. Zapytaj może jaki jest dokładniej jego stan, czemu w opisie napisali dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 Re: Help! Pytanie do expertek;-) Maclaren 13.09.07, 18:52 Tak, o tego:-) Wysłałam zapytanie dokładnie o to o czym piszesz. wiem, że classic był sprzedawany z wkładką i osłonką, ale to mi akurat nie potrzebne:-) A orientujesz się moze na jakiej wysokości są rączki w tym modelu? Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Help! Pytanie do expertek;-) Maclaren 13.09.07, 19:34 Rączki są na wysokości 104cm. Zapytaj czy kółka jeźdżą prosto czy nie kiwają się na boki i co oni rozumieją przez slady użytkowania, myslę że za tak niską cenę to warto. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Help! Pytanie do expertek;-) Maclaren 14.09.07, 11:33 mało widać na zdjęciach te slady użytkowania. Ja bym dopytała co to znaczy. Jeśli chodzi po prostu o rysy na ramie czy ślady zużcyia na kółkach a wszystko inne jest sprawne (głównie chodzi o koła czy nie są "rozklekotane i skrzywione i czy nie porwana tapicerka) to bym brała zwłaszcza za taka cenę. Wózek jest warty swej rynkowej ceny więc jeśli ten jest sprawny to na pewno warto Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 Mam Go:-) 21.09.07, 15:05 Technicznie wszystko sprawne. dostałamj też okrycie na nogi i wkładkę. Byłam już na pierwszym spacerze i nie mogę wyjść z wrażenia:-) Więc to wszystko prawda, co piszecie o Maclarenach:D Rewelacyjnie się prowadzi a podbijania prawie nie czuję, pomimo moich marnych 159cm, rączki trzyma mi się świetnie! Dzięki za rady! Kolejna Maclarenowiczka;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nowakjoanna gava 21.09.07, 20:49 hej gava ;))) my od dwoch dni tez bujamy sie w maclarenie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alcarin Re: gava 21.09.07, 21:39 Gava, gratuluje nowego zakupu :) Asiu, Tobie tez :) Gdzie w koncu kupilas? W sklepie, o ktorym pisalam? Odpowiedz Link Zgłoś
gavagai1 Re: gava 21.09.07, 21:55 ;-) świat jest mały a maclaren rządzi;-) to nowa złota myśl na miarę Szaranowicza;-) Odpowiedz Link Zgłoś