lynnl 26.09.07, 21:24 Moją uwagę przykuła masa 4.7 kg no i dobra cena. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: X-fun parasolka? 27.09.07, 09:35 widziałam go w sklepie... jak dla mnie wyglądał jak wózek dla lalek... ten daszek - kompletna porażka. Niby rozkładane oparcie ale to wózek dla starszego dziecka, któe raczej nie śpi na spacerze. Wydaje mi się kiepski - o ile X-landery klasyczne polecam (bo jednego miałam) o tyle ta parasolka to pomyłka. Nie wolisz porządnego i baaaaardzo zachwalanego Maclarena Volo? Waży 3,9 kg a kosztuje 350 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: X-fun parasolka? 27.09.07, 09:49 Toż to kopia Chicco Caddy, nie lepiej kupić oryginał? cena podobna. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki Re: X-fun parasolka? 27.09.07, 10:14 typowy wózek przewozowy o spacerach z nim zapomnij chyba ze nie zalezy ci na wygodzie dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
lynnl Re: X-fun parasolka? 27.09.07, 23:33 Nie, nie chcęmaclarena, chocby z przekory... Nienawidzę tych małych kółeczek. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: X-fun parasolka? 28.09.07, 08:58 hmy - sprawa gustu. Mimo tego, że sa małe wózek prowadzi się rewelacyjnie, czego nie można powiedziec o Xfun.... Odpowiedz Link Zgłoś