carol1977 12.10.07, 11:40 Witam, czy mozecie polecic sklepy/hurtownie w Warszawie gdzie jest duzy wybor wozkow? Z gory bardzo dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolinka251 oo hej Carol 12.10.07, 23:03 jeśli obejrzec to świat dziecka na towarowej.możesz zajrzeć an www.wozkidzieciece.waw.pl -podobno największy wybór w stolicy mają. ja kupiłam super gondole na Stadionie-bo chciałam zwyklą klasyczną na paskach Zosia Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: oo hej Carol 13.10.07, 09:07 polecam sklep BABY EURO na ul.Jubilerskiej-Grochow,obok Reala a kiedys Geana.super wybor i obsluga. Odpowiedz Link Zgłoś
plis81 Re: sklepy w Wawie do polecenia 13.10.07, 17:25 Ja mieszkałam na Gochowie i byłam kilka razy w tym sklepie. Dla mnie beznadziejny, mały wybór i drogie firmy.Wprawdzie wózków akurat nie oglądałam ale zabawki mnie nie wciągnęły. Poza tym tak jakiś barak a najwyżej hala. Odpowiedz Link Zgłoś
edzia.79 Re: plis 13.10.07, 19:05 no co ty!!! ja tez mieszkam tam niedaleko i bardzo czesto robie w nim zakupy. ceny ubranek sa takie jak wszedzie,zabawek raczej tez,bardzo duzy wybor wozkow. a czy hala czy galeria to chyba bez roznicy?? Odpowiedz Link Zgłoś
mama.toli Re: sklepy w Wawie do polecenia 13.10.07, 20:26 Ja polecam Świat Dziecka na Towarowej i w Centrum Targowek. Dwa dni temu kupiliśmy tak Stokke dla naszej córeczki. Sprzedawca znał się na rzeczy i dużo nam powiedział o wózkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: sklepy w Wawie do polecenia 15.10.07, 09:55 :) no tak ale dziewczyna pyta o hurtownie a Świat Dziecka to nie hurtownia tylko ekskluzywny sklep :). Oczywiście - jest tam ogromny wybór wózków ale tych z górnej półki. Jeśli szukasz czegoś taniego to na pewno nie tam. Nawet i te droższe wózki - nie opłaca się tam kupować, chyba że te zupełnie rzadko kupowane jak Stokke - gdzie indziej chyba się nawet nie dostanie... Ale juz np. Maclareny są tam drogie - dużo taniej wychodzi prze internet lub gdzieś pod Warszawą. Ja Ci polecam sklep Chaber - nie jest w Warszawie tylko w Grójcu. Ale ceny mają faktycznie konkurencyjne - w zeszłym roku kupiłam tam komplet Xlandera (spacerówka, gondola, fotelik, torba) i zapłaciłam 200 zł taniej niż w Warszawie. Kupiłam tam tez dużo innych rzeczy (wanienak, laktator itp...) i musze powiedzieć ze opłaciło sie raz pojechać kawałek dalej ale dzięki temu zaoszczędziliśmy kilkaset zł. tu jest link do ich strony: www.chaber.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
carol1977 Re: sklepy w Wawie do polecenia 15.10.07, 17:16 Dziekuje Wam bardzo za opinie o sklepach. Mieszkam niedaleko Eurobaby przy Jubilerskiej i faktycznie można tam kupić wiele firmowych akcesoriów za niższe ceny np. avent, nuk nuk,canlop i wiele wiele innych firm. Niestety wózek w finale kupilismy w swiecie dziecka z duzym upustem bo byl ostatni i juz nie pordukuja tego modelu (I'coo) i jeszcze 8% zniżki na kartę rabatową. Wiec jestesmy zadowoleni. Ogladalam stokke - fajny ten wózek ale chyba tylko na spacery po centrum handlowym :) O Grójcu tez juz slyszalam wielokrotnie i chyba sie wybiore w weekend :) BARDZO WAM DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
marciatko-21 Re: sklepy w Wawie do polecenia 12.12.07, 18:33 Moim zdaniem najlepszy sklep z artykułami dla dzieci i niemowląt znajduje się na ul. Póławskiej 430 w Pyrach. Jest to sklep Eurobaby. Obsługa bardzo miła,pracownicy zawsze skłonni do pomocy nie trzeba się prosić! Sklep nowo powstały ale można tam kupić cała wyprawkę dla maluszka i nie trzeba zostawić tam fortuny! tam jest wszystko czego potrzeba mamie i dzicku a i tata nie będzie się nudził. Artykuły znanych i polecanych firm. meble, wózki, wanienki, foteliki, pościele i dużo więcej! Odpowiedz Link Zgłoś