eve26 15.10.07, 19:29 Ktory polecacie dla dziecka urodzonego w polowie listopada, mieszkam blisko lasu wiec wozek powinien byc na wertepy, bede go wnosic na 1 pietro, dzieki za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: Bartatina jedo, roan marita czy deltim fokus 15.10.07, 19:56 Polecam zdecydowanie maritę. Duży wybór tapicerek zadowoli każdego.Miękkie zawieszenie-idealne na dłuuugie spacery.Wielka gondola.Spacerówka dośyć ładna jak na tego typu wózek-napewno długo się przyda:) Odpowiedz Link Zgłoś
spejsik2 Re: Bartatina jedo, roan marita czy deltim fokus 16.10.07, 09:47 a ja polecam bartatine:) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia_ma Re: Bartatina jedo, roan marita czy deltim fokus 16.10.07, 10:03 Mam roana, jeździ się nim jak limuzyną. Ale nie kupowałabym do niego spacerówki. Mój synek ma 7 miesięcy i powoli z niej wyrasta, a jak zimą dodam śpiworek, to już na 100% będzie mu za ciasno. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.ochman Re: Bartatina jedo, roan marita czy deltim fokus 16.10.07, 14:00 Ja polecam Bartatine. Moim zdaniem prowadzi sie duzo lepiej niz Marita. Moze wybor tapicerek jest mniejszy, ale za to cena tez bardziej atrakcyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Bartatina jedo, roan marita czy deltim fokus 16.10.07, 14:47 tego typu i niedrogi jest jeszcze wózek firmy Tutek, model Piotruś: www.tutek.pl/index.php?page=wozki&id=3&id_towary_zdjecia=11 ale nie powim nic o jego zaletach czy wadach bo widziałam go tylko kiedys w sklepie więc o używaniu nic nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
monjan Re: Bartatina jedo, roan marita czy deltim fokus 16.10.07, 14:53 bartatina, tez mieskzam przy lesie, to zdecydowaniw terenowy wozek na zime swietny, gondola super Odpowiedz Link Zgłoś
beatazet Re: Bartatina jedo, roan marita czy deltim fokus 17.10.07, 15:29 Witam. Miałam fokusa i przejeździłam całą zimę , a Magda miała już w listopadzie 4 miesiące. Magda była duża + gruby śpiwór do wózka. Fokus ma stosunkowo małe koła w porównaniu do pozostałych , ma 10 cali, a pozostałe chyba 12 cali. Więc większe koła będą lepiej po wertepach jeździć, chociaż ja nie narzekałam. Nie jest wózkiem bardzo miękkim pomimo regulacji zawieszenia. Chociaż nie każdy lubi jak wózek bardzo mocno się buja. Ma dobra tapicerkę ( tylko wybieraj z tych grubszych a nie z gnieciuchów, chociaż nie wiem czy takie jeszcze robią). Bartina bardzo mi się podoba. Martina tez. I wogóle wydają mi się wszytskie trzy wózki podobne. Jesli masz możliwośc, przymierz się do nich, pokołysz ( jaka miękkośc Ci odpowiada). I pomysl co Ci jest potrzebne, bo np Fokus nie ma regulowanej rączki, ale za to gondola składa się na płasko i ma podnoszone plecki. Życzę trafnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
aishka_a Marita 17.10.07, 21:00 Ja mieszkam w "górskim", kamienistym terenie. Marita sprawdizła się super:) Odpowiedz Link Zgłoś
spejsik2 Re: Bartatina jedo, roan marita czy deltim fokus 18.10.07, 09:33 w bartatinie tez w gondoli podnosza sie plecki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Bartatina jedo, roan marita czy deltim fokus 21.10.07, 14:33 Czy bartatina posiada osłonkę na nóżki do wersji spacerówka? Bardzo mi się ten wózek podoba, zastanawiam sie nad jego zakupem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś