bprusek 25.10.07, 20:06 Witam, proszę o opinie o wózku firmy Firkon model Mini www.juniorek.com.pl/product_info.php/manufacturers_id/10/products_id/188 z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roksanaa22 Re: Firkon Mini - proszę o opinie 25.10.07, 22:27 Jak dla mnie to bleeee... Polska imitacja "nowoczesnego" wózka,która niestety nie wyszła.Mi sie najbardziej nie podoba kształt budki i rączka do prowadzenia. Ale to moja opinia:) Odpowiedz Link Zgłoś
bprusek Re: Firkon Mini - proszę o opinie 26.10.07, 08:35 dziekuje za opinie ale chyba nie jestes posiadaczka tego wozka i oceniasz go tylko ze zdjec i opisu. PROSZE O OPINIE UZYTKOWNIKOW. Odpowiedz Link Zgłoś
roksanaa22 Re: Firkon Mini - proszę o opinie 26.10.07, 09:19 Zdaje się ,że tutaj nie znajdziesz szczęśliwej posiadaczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
gochalodz Re: Firkon Mini - proszę o opinie 27.10.07, 16:05 bprusek napisała: > Witam, proszę o opinie o wózku firmy Firkon model Mini > <a href="www.juniorek.com.pl/product_info.php/manufacturers_id/10/products_id/188" target="_blank">www.juniorek.com.pl/product_info.php/manufacturers_id/10/products_id/188</a> > z góry dziękuję :) ładny wózek:)choć wybrałabym zielony;) Odpowiedz Link Zgłoś
bprusek Re: Firkon Mini - proszę o opinie 27.10.07, 18:00 a czy widziałaś taki na żywo lub go posiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś