kasia2705 Napisalam na gazetowego 15.02.08, 12:23 Tez zastanawiam sie nad p&t :) Napisalam do Ciebie Agnes_nyc na gazetowego :) pozdrawiam kasia Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Napisalam na gazetowego 15.02.08, 18:56 Wszystkie informacje zostaly przeslane na adres gazetowy Odpowiedz Link Zgłoś
kasia2705 Re: Napisalam na gazetowego 16.02.08, 13:54 Qurcze, ale poczta zostala przeniesiona na inny serwer i NIE MAM TAMTYCH WIADOMOSCI :((( Moge prosic raz jeszcze? Dziekuje bardzo :) kasia Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Napisalam na gazetowego 16.02.08, 15:45 Proszę jeszcze raz napisac co Pania ineresuje , gdyz ja tez nie mam tych mejli. Odpowiedz Link Zgłoś
zuchatka Re: Wozki z USA 17.02.08, 00:48 witam. bardzo prosze o informacje dot. wozkow firmy HARTAN i HERQULES na maila: malenka_168@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Wozki z USA 17.02.08, 01:15 Interesują mnie kołyski elektroniczne. jeśli jest Pani w posiadaniu konkretnych modeli jakie może Pani sprowadzić - proszę o zdjęcia i i nazwę oraz cenę do konkretnego modelu.Dodatkowo - proszę o informację jaka jest forma płatności - czy możliwa a pobraniem? I rozumiem, e przesyłka jest z PL? Sprawa nie jest pilna, bo rodzę w sierpniu, ale kołyskę chciałabym mieć w czerwcu najpóźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcians Re: Wozki z USA 17.02.08, 01:39 ja natomiast jestem zainteresowana wózkiem w wersji spacerowej CHICCO FOR ME. Jeżeli Pani by miała dostęp do tychże wózeczków to bardzo proszę o podanie ceny (z przesyłką) na maila ecians@tlen.pl Z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Wozki z USA 17.02.08, 11:14 Witam Wszystkie nasze towary sa wysylane z USA. Prosze o podanie adresu e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: Wozki z USA 17.02.08, 17:11 Z uwagi na to, że publiczne podanie adresu e-mail równa się z napisem na czole "kocham spam" - proszę przed wysłaniem wyciąć NOSPAM z ngLka@NOSPAMgazeta.pl lub ngLka@NOSPAMtlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ewcians Re: Wozki z USA 17.02.08, 22:39 Widzę, że mi ucieka literka w adresie mailowym ewcians@tlen.pl Jeszcze raz bardzo proszę o wysłanie (o ile ma Pani dostęp do tych wózeczków) ceny wózka w wersji spacerowej CHICCO FOR ME oraz ewentualnych kosztów przesyłki. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Wozki z USA 17.02.08, 23:10 Odpowiedz zostala udzielona ponownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka251 poprosze o warunki zakupu 18.02.08, 09:00 na poli67@op.pl czy ciuszki tez pani sprzedaje? Odpowiedz Link Zgłoś
kadiwa Re: Wozki z USA 18.02.08, 12:08 witam, Interesuje mnie cena wózka bugaboo cameleon, cena torby, śpiwora zimowego i podstawki dla starszego dziecka. Czy kupiony u Pani wózek może być w razie czego serwisowany w Europie. Jaki jest koszt przesyłki kupionego u Pani wózka. Bardzo zależy mi na czasie, bo mój aktualny wózek się rozleciał. Pozdrawiam, Kontakt: karol.wasilewski@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabar.5 Re: Wozki z USA 23.02.08, 09:30 Acha prosze przeslac odp na adres kasiabar1@wp.pl dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
justyna0306 Re: Wozki z USA 18.02.08, 14:39 Prosze o info, jakie wózki mozliwe sa do sprowadzenia. INterssuja mnie 3- funkcyjne. Boga boo, jak najbardziej. Czy w PLS jest już sewis tych wózków? Pozdrawiam, Justyna agnes_nyc napisała: > Witam > > Sprowadzam wozki z USA oraz akcesoria do wozkow. > Jesli poszukujesz wozka ktory nie jest dostepny na Polskim rynku napisz na > e-mail gazetowy. Odpowiedz Link Zgłoś
justyna0306 Re: Justyna0306 - prosze o podanie e-maila 19.02.08, 14:23 przepraszam- justyna0306@tlen.pl. Mój gazetowy rzeczywiście przestał działac. Pozdrawiam, JUstyna Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Do edziaj 19.02.08, 00:48 Proszę o podanie wiecej informacji jaki typ wozka czy pojedynczy czy podwojny Pania interesuje oraz podanie swojego adresu e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
habibi-feno Re: Wozki z USA 19.02.08, 20:24 Witam, Ile kosztowałby wozek Quinny Speedy XS +gondola+spiwor + torba.??I jak wyglada sparwa płatnosci i przesyłki? Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
girl-malina A jak jest z gwarancją???? 20.02.08, 14:21 Jak jest u Ciebie z gwarancją na te wózki?? Co oznacza,że sprowadzasz te wózki z USA??? Masz firmę,kupujesz je na umowę od producenta i gwarancja obejmuje europę, jest wystawiana w momencie kupna przez klienta, czy kupna przez Ciebie? Czy po prostu zakupujesz w zwykłym sklepie i robisz,że tak powiem dobry uczynek dla Polaków bo tam jest taniej?;). Ja prowadzę sklep internetowy z art.dziecięcymi,jeżeli masz możliwość gwarancji na te wózki to może byłabym zainteresowana współpracą z Tobą. pozdrawiam, koladczyk@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: A jak jest z gwarancją???? 20.02.08, 20:26 Odpowiedz zostala udzielona Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: A jak jest z gwarancją???? 21.02.08, 08:22 jaka gwarancja na europe wam sie marzy??? raczej osoba ta kupuje te wozki jako firma,podmiot lub cos podobnego,wysyla wam i zarabia.Dopoki u nas taka bieda wozkowa to swietny pomysl. Dostajecie chociaz rachunek? Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: A jak jest z gwarancją???? 21.02.08, 23:08 Mylisz sie, gdyz nasi Klienci otrzymuja gwarancje na zakup kazdego wozka od nas oraz otrzymuja dowod zakupu :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: A jak jest z gwarancją???? 22.02.08, 11:12 To jeszcze lepiej,uwazam ze to swietna sprawa z wozkami,dobry pomysl. A gwarancja jest na europe w tym polske czy trzeba odsylac? jak zepsul mi sie wozek odsylalam do poznania i zostalam z niczy przez tydzien,musialam dokupic zastepczy.a jesli trzeba wyslac za granice to jeszcze gorzej. napisz,prosze jak to jest Odpowiedz Link Zgłoś
habibi-feno Re: A jak jest z gwarancją???? 22.02.08, 17:46 Ile kosztowałby wozek Quinny Speedy XS +gondola+spiwor + torba.??I jak wyglada sparwa płatnosci i przesyłki?Nie dostalam odpowiedzi Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: A jak jest z gwarancją???? 22.02.08, 20:17 Odpowiedz zostala do Pani wyslana nie wiem dlaczego nie dotarla. Wyslalam ponownie :) habibi-feno napisała: > Ile kosztowałby wozek Quinny Speedy XS +gondola+spiwor + torba.??I > jak wyglada sparwa płatnosci i przesyłki?Nie dostalam odpowiedzi > Dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
habibi-feno Re: A jak jest z gwarancją???? 23.02.08, 16:33 Witam nie mam niestety tej wiadomosci.Czy mogalby mi PAni podac do sieie maila i ja wysle do PAni moj inny adres e-mail?Dziekje z gory Odpowiedz Link Zgłoś
mars01 czy teutonie to tam mają 05.03.08, 19:59 Jestem zainteresowana teutonią spirit S3. Czy są tam takie bryczki? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaguciusia Re: czy teutonie to tam mają 12.04.08, 08:46 a w jakiej cenie bylo by sprowadzenie bugaboo cameleon prosze o odp.na maila akitunia@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
izabela550 Re: Wozki z USA 22.02.08, 22:07 Potrzbna gondola wraz z budką (turkus) ewentualnie torba lub plecak do wózka stokke xplory.. Proszę o kontakt pod adres izabelakrasko@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiabar.5 Re: Wozki z USA 23.02.08, 09:14 Witam Chcialabym siedowiedziec ile u pani kosztuje wozek bugaboo cameleon i parasola do tego wozka. i jaki jest czas sprowadzenia wozka do polski. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: Wozki z USA -gwarancja na polske 23.02.08, 21:50 nie dostalam odpowiedzi jak jest z gwarancja ktora obejmuje europe tj.Polske? czy ona dziala,bo troche watpie,ale wole sie upewnic jak pewnie i inni rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Wozki z USA -gwarancja na polske 24.02.08, 08:33 Napisz na mojego e-maila to dostaniesz odpowiedz. Nie doczytalas ze jesli ktos jest zainteresowany to prosze o kontakt e-mail. Dodatkowo dla ciekawosci nasi Klienci otrzymuja gwarancje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
emisio Re: Wozki z USA -gwarancja na polske 05.03.08, 16:32 Witam ! Jestem zainteresowna zkupem wózka podwójnego np:kolcraft expressrider lub graco stadium duo, ewentualnie inny ciekawy model. Bardzo proszę o wycenę całkowitego kosztu ( wózek i wysyłka) Na mojego emaila emisio2@op.pl Bardzo dziekuje za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaa1401 Re: Wozki z USA 12.03.08, 08:50 witam chciałam sie zapytać czy sprawa z wózkami jest jeszcze aktualna?? jeżeli tak to chciałabym sie zapytać o wózek jeep liberty o cene i szczegóły np czy ten pałak z kierownica jest odczpiany? co wchodzi w skład wózka?(chodzi mi o folie przeciwdeszczowa ,osłonke na nózki itp.) i intresuje mnie baardzo quinny buzz tylko sama spacerówka ile kosztuje? co wchodzi w skład? prosze o odp na asiakosicka@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
moni4444 Re: Wozki z USA 20.03.08, 20:45 prosze pokazac mi kilka zdjec wozkow w zywych kolorach typu zielen roz zolty pomarancz razace,3 lu 2 funkcyjne,na meila monia933@autograf.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
brys123 Re: Wozki z USA 21.03.08, 14:32 Witam! interesuje mnie bebelove-shockzjogging. Proszę o info pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Wozki z USA - DO BRYS123 21.03.08, 14:56 Prosze o podanie adresu na ktory mam udzielic odpowiedzi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Wozki z USA - DO BRYS123 21.03.08, 20:38 Wtiam, ja do pani wczoraj tez maila z pytaniem o wozek chicco wyslalam i bardzo czekam na odpowiedz kurop000@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
brys123 Re: Wozki z USA - DO BRYS123 21.03.08, 20:49 gazetowy tj.: brys123@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Wozki z USA. 25.03.08, 21:01 Witam! Chciała bym się zapytać o cenę wózka Jane Twin Two i Powertwin. Jakie były by całkowite koszty razem z przesyłką? Czy udzielają Państwo na te wózki gwarancję? Piszę tutaj bo na tej nowej poczcie nie umiem się połapać. Proszę o odpowiedź na martta217@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karen1000 Re: Wozki z USA. 26.03.08, 16:33 Witam! Też jestem zainteresowana kilkoma wózeczkami: inglesina zippy, bugabboobee, libero. Proszę o ceny i warunki, może zdjęcia Pani ma dokładniejsze? Proszę o info na e-maila: karen1000@wp.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skosnooka Re: Wozki z USA 31.03.08, 14:22 Prosze o cene za komplet stokke xplory. Na adres gazetowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maciulek69 Re: Wozki z USA 04.04.08, 20:35 Witaj! Interesuje mnie wózek dziecięcy MACLAREN MX3 z gondolą i fotelikiem samochodowym firmy RECARO, tzn. jakie byłyby koszty sprowadzenia go z USA, co z gwarancją i końcowa cena całości- wózek+koszty. No i jak długo musiałabym czekać. Pozdrawiam Agnieszka, maciulek69@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia1239 Re: Wozki z USA 10.04.08, 15:45 Witam interesuje mnie zakup bugaboo bee spacerówka plus parasol.proszę o szczgóły na sylwiajasik72@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nika1306 Re: Wozki z USA 10.04.08, 23:43 Witam, Interesuje mnie wózek graco stadium duo. Bardzo proszę o podanie całkowitego kosztu i warunków jego zamówienia. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_nyc Re: Wozki z USA 11.04.08, 08:56 Witam Bardzo prosze o podanie adresu e-mail Odpowiedz Link Zgłoś
jokka Re: Wozki z USA 11.04.08, 18:17 Prosiłabym o podanie ceny wózków bugaboo frog oraz bee, jski koszt dodatkowych akcesoriow oraz wysyłki? na email jokka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hogata1605 Re: Wozki z USA 17.04.08, 21:54 Witam Prosze o informacje jaki byłby koszt wózka Hauck JEEp oraz Hauck TRaxx Marlin 3.Co wchodzi w skład. Oraz jakie koszty np folii, pokrowca na nóżki oraz torby . Prosze o informacje na adres jbe@op.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kkmol Re: Wozki z USA 18.04.08, 15:28 Proszę napisz mi na gazetowego maila czy możesz sprowadzić wózek zooper twist (z wkładką dla niemowlaka) i za jaką cenę. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
tejsza Re: Wozki z USA 27.04.08, 17:12 Dzień dobry, jestem zainteresowana spacerówką z budką Bugaboo Cameleon. O szczegóły poproszę na emaila gazetowego. Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś