google.pl 28.01.08, 14:18 .. macie doswiadczenia z tym sklepem, polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lewana77 Re: sklep internetowy "Piotruś Pan" 28.01.08, 15:03 kupowalam polecam. Mozna wynegocjowac obnizki:) Odpowiedz Link Zgłoś
leonora.2007 Re: sklep internetowy "Piotruś Pan" 28.01.08, 16:30 Ja jak na razie zamówiłam i czekam na swoją Teutonię. Jeszcze ze dwa tygodnie... Na pewno obsługa jest miła i rzeczowa - pani z którą rozmawiałam znała się na rzeczy i potrafiła doradzić i udzielić fachowej informacji. Aha, i dostałam rabat 8% :) Odpowiedz Link Zgłoś
pitu_finka Re: sklep internetowy "Piotruś Pan" 28.01.08, 16:44 Kupowałam, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
red39 Re: sklep internetowy "Piotruś Pan" 28.01.08, 17:44 ja też kupowałam tam moją Teutonię. Obsługa fachowa i bardzo miła. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
wawaga1 Re: sklep internetowy "Piotruś Pan" 28.01.08, 18:25 Ja też tam kupowałam. Fachowo i solidnie. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka polecam!! 05.02.08, 13:22 Pani ktora tam sprzedaje jest przemila - doradzi fachowo, trzyma kontakt z klientem no i daje rabaty :) kupowalam teutonie z fotelikiem maxi cosi, pol roku pozniej rozne akcesoria do teutonii, a niedawno kolejny fotelik samochodowy i za kazdym razem cena byla zdecydowanie atrakcyjna a obsluga rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
w1paula Re: sklep internetowy "Piotruś Pan" 05.02.08, 22:48 POLECAM, POLECAM, POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa5 Re: sklep internetowy "Piotruś Pan" 06.02.08, 02:07 Ja też gorąco polecam ten sklep!!! Pani niezwykle miła, sama dzwoni, informuje, dopytuje. Jak dla mnie jeden z lepszych sklepów. Hmmm no i te ceny i te rabaty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia1973 Re: sklep internetowy "Piotruś Pan" 21.02.08, 12:11 Właśnie otrzymałam moją Teutonię Mistral P, więc mogę dodać swoje trzy grosze do tego wątku. Potwierdzam wszystko co napisały przedmówczynie. Pani wyjątkowo miła, odpowiada konkretnie i rzeczowo na pytania, można wynegocjować jakiś przyjemny rabat. Pani ładnie zadzwoniła, że towar już jedzie, co przy wyborze płatności przy odbiorze miało duże znaczenie - raczej mało kto ma ot tak sobie w kieszeni tyle pieniędzy ile kosztuje teutoński wózek. :) Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś