zyna 28.03.08, 15:15 Taki jak zapp, ale zamiast jednego ma dwa kółka z przodu? Widziałam go dziś przelotnie w sklepie, ale nie miałam jak się zapytac co to? Wie któraś z Was co to za wózek? Moze to jakaś nowa wersja zapp-a? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euna Re: Co to za wózek? 28.03.08, 15:21 To prawdopodobnie Zapp w wersji czterokolkowej. Ja mam ten wozek. Od wersji z rzema kółkami różni się poza tym łatwiejszym wpinaniem tapicerki (na suwak) oraz koszykiem pod spodem. Kupiłam ten wózek w USA rok temu, bo nie był dostępny w Europie. Zależało mi na nim bo jest dużo stabilniejszy niz trójkołowa wersja. W którym sklepie widziałaś ten wózek ? Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Co to za wózek? 28.03.08, 15:30 Tak sobie wlasnie pomyslalam, ze to czterokolowy zapp :) A czy siedzonko w nim tez sie nie rozklada do spania? Widzialam go wczoraj z daleka w Arkadii w W-wie, byl (chyba) w zielonym kolorze - moze to bylas Ty? :) A nie wiesz w jaki sposob mozna go kupic? Nie mam nikogo w Stanach :( Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Co to za wózek? 28.03.08, 15:31 Napisalam w pierwszym poscie, ze widzialam go dzis, a to bylo oczywiscie wczoraj ;) Za szybko mijaja mi dni, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
euna zyna ! 28.03.08, 16:38 nie mogłaś widzieć mojega zappa bo przez tydzień mnie nie było w Warszawie :-) Możesz kupić Zappa z USA przez Amazon www.amazon.com/s/ref=nb_ss_/104-8635721-1239912?url=search-alias%3Daps&field-keywords=quinny+zapp+stroller Sam wózek kosztuje dużo taniej niż PLN (mniej niż 500 PLN) ale dojdzie Ci przesyłka i cło. Możesz też skorzystać z wirm pośredniczących w zakupach w USA ale sama tego nie robiłam. Wiem też, że na forum jest dziewczyna, która sprowadza zawodowo wózki z USA - może z nią się porozumiesz ? Oparcie się w amerykańskiej wersji nadal nie rozkłada :-( Dlatego zamiast Zappa rozważyłabym Buggstera, dziś odkryłam że też ma 4 kółka w opcji. Jedyną wadą jest że jest droższy i większy gabarytowo (mojego Zappa wkładam na półkę w samolocie). Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Co to za wózek? 28.03.08, 15:40 a może to było coś takiego: www.allegro.pl/item333494461_zielony_baby_design_magic_model_4_kolowy_.html ostatnio pojawiło się sporo tych wózkó pod różnymi nazwami.... FOLIA NA PAŁONK DO WÓZKA SPACERÓWKI //LOLA// bebe confort.FOLIA CHRONI PRZED ZABRUDZENIEM I MECHACENIEM MATERIAŁU NA PAŁONGU (allegro) Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Co to za wózek? 28.03.08, 15:44 Chyba nie ..., ale pewnosci nie mam? Z daleka wygladal dokladnie jak zapp, tylko wlasnie mial dwa kolka z przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Co to za wózek? 28.03.08, 15:58 no to taki: www.quinny.us/quinny/productdetail.aspx?id=29 Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: Co to za wózek? 28.03.08, 16:00 Tak! Dokladnie cos takiego. Niestety niedostepny w Europie ;( Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
euna Re: Co to za wózek? 28.03.08, 16:39 hmmm... gdzieś mi zjadło posta... ? nie mogłaś widzieć mojega zappa bo przez tydzień mnie nie było w Warszawie :-) Możesz kupić Zappa z USA przez Amazon www.amazon.com/s/ref=nb_ss_/104-8635721-1239912?url=search-alias% 3Daps&field-keywords=quinny+zapp+stroller Sam wózek kosztuje dużo taniej niż PLN (mniej niż 500 PLN) ale dojdzie Ci przesyłka i cło. Możesz też skorzystać z wirm pośredniczących w zakupach w USA ale sama tego nie robiłam. Wiem też, że na forum jest dziewczyna, która sprowadza zawodowo wózki z USA - może z nią się porozumiesz ? Oparcie się w amerykańskiej wersji nadal nie rozkłada :-( Dlatego zamiast Zappa rozważyłabym Buggstera, dziś odkryłam że też ma 4 kółka w opcji. Jedyną wadą jest że jest droższy i większy gabarytowo (mojego Zappa wkładam na półkę w samolocie). Odpowiedz Link Zgłoś
betty1234 Re: Co to za wózek? 28.03.08, 17:46 Osoby sprowadzające rzeczy z USA oferowały te czterokołowe zappy na allegro: www.allegro.pl/item311974121_czterokolowe_quinny_zapp_z_usa_jedyne_na_allegro.html www.allegro.pl/item316334922_czterokolowy_quinny_zapp_z_usa_sliczny_look_.html www.allegro.pl/item321561300_quinny_zapp_z_usa.html Odpowiedz Link Zgłoś