magda79pn 04.04.08, 15:21 allegro.pl/item341333803_nowy_duzy_organizer_do_wozka_hit_torba.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morelka80 Re: Długi organizer do wózka 04.04.08, 19:04 a da się uszyć taki jak ten, ale żeby kieszenie na butelki były bardziej na boki, między nimi doszyta kieszonka na np komórkę i portfel i pod tymi kieszonkami na butelki ta siatka? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Długi organizer do wózka 04.04.08, 20:59 Mi też się nie podoba ale niektórym tak, szyję to "pod ludzi", te małe są o wiele ładniejsze i zgrabniejsze, zapp też mi się nie podoba a mam do niego koszyki. Morelka-da się tylko nigdzie niema takiej siateczki a ta z allegro jest za gruba żeby ją wszyć, mam taką samą w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
morelka80 Re: Długi organizer do wózka 05.04.08, 00:24 ok to ja poczekam, może się gdzieś trafi taka siatka :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Długi organizer do wózka 04.04.08, 21:11 morelka80 napisała: > a da się uszyć taki jak ten, ale żeby kieszenie na butelki były > bardziej na boki, między nimi doszyta kieszonka na np komórkę i > portfel i pod tymi kieszonkami na butelki ta siatka? taki jak ten? :-) ecx.images-amazon.com/images/I/51NN9FSJVJL._SL500_AA280_.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Długi organizer do wózka 04.04.08, 21:14 Magda, ten oryginalny maclarena ma na dole też rzepy, czy ten Twój tez tak ma? Bo na zdjęciach tak troche odstaje na dole od stelaża. Odpowiedz Link Zgłoś
zuchatka Re: Długi organizer do wózka 04.04.08, 23:12 ja w najblizszym czasie dam namiar na organizer do spacerowek-ale jeszcze nie wiem czy parasolek. na pewno z butelkami po bokach i kieszeniami na dokumenty, komorke itd... kwestia paru dni:) ja mam zamiar w swoim wozku taki zamontowac :)- praktyczny i super wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Długi organizer do wózka 05.04.08, 07:57 A ja kupiłam od Magdy ten krótki, długi mi się bez siatki nie podoba ale ten krótki jest super. Wypróbowałam z ciężkim aparatem i mi się Volo nie wywraca jak go mam na rączkach, można w razie potrzeby go odpiąć rzepy złączyć żeby rączka była i wziąć w ręku, fajny i pakowny. Odpowiedz Link Zgłoś