mijasia 09.04.08, 18:46 Chodzi mi głównie o internet.Zdecydowałam się jeszcze kupić caddy,ale już chyba nie znajdę tego koloru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta2202 Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 09.04.08, 18:54 uuu ciężka sprawa, swojego czasu też szukałam. Były na allegro ale widzę że zostały usunięte przez pracownika allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 09.04.08, 18:57 wczoraj jeszcze były na allegro, wystawione przez baby maxx4, ale teraz widzę że aukcja została usunięta prze allegro. Ciekawe dlaczego? Może napisz maila do babymaxx czy mają ten kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 09.04.08, 19:56 Uprzedzam baby maxx nie odpowiadają na mile:/ ja do nich wysłałam chyba 2 czy 3 i odpowiedzi nie uzyskałam! Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 10.04.08, 09:38 tu jeszcze były ale się skończyła aukcja, napisz na pewno mają allegro.pl/item335953397_wozek_chicco_ct_0_6_caddy_2007_5_5_kg_torba_f_p_d.html Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 10.04.08, 09:43 to prawda, że u baby maxx różnie bywa z tym odpowiadaniem na maile, ale ja akurat swego czasu szukałam wózka w kolorze którego nigdzie nie mogłam znaleźć i napisałam do nich i okazało się, że mają jedną sztukę takiego i się dogadałam z nimi. Więc może warto spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 10.04.08, 09:58 Dzięwczyny, czy caddy ma jakąkolwiek amortyzację? Coś mnie korci, żeby kupic dla prawie 15-miesięcznej córci, ale tylko tak do wyskoczenia np. do sklepu. W takich sytuacjach nigdy nie chce mi się taszczyc żadnego z dwóch większych wózków, a 4 seasons będę miała dopiero w maju... Czy zrobię małej straszną krzywdę...? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 10.04.08, 10:05 Amortyzacja jest naprawde super, jak na taka mala parasolke. Mieciutki jest. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 10.04.08, 10:13 Ten babymaxxx jest beznadziejny, mi na żaden mail nie odpisali, telefonu nie podają no beznadzieja, wkurzyłam sie do tego stopnia że zrezygnowałam z zakupu u nich, jak mi wózek jednak przyślą to i tak nie odbiorę i będzie to znaczyło za maili wogóle nie czytają. A na tej drugiej aukcji nie było puzzle, wstawili tylko zdjęcie z katalogu z tym kolorem a dostępne były te z 2007 roku bez wzorków. Odpowiedz Link Zgłoś
mijasia Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 10.04.08, 10:37 Zapytałam i poczekam.Jak nie to kupię beżowy z niebieską lamówką.Nie wiem jak on się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 10.04.08, 10:42 Ja też kupowałam caddy u baby maxx i przesyłka była ekspresowa, ale ŻADNEGO kontaktu z nimi nie ma! A poza tym wózk przyszedł bez pudła tylko zapakowany fakt szczelnie w folie, ale przy reklamacji to ja będę musiała szukać pudłą na wózek. Już więcej u niech nie kupię. Co do amortyzacji jest wyczuwalna nawet bez pasażera i ja wożę nim moją 12 miec. córkę właśnie do sklepu czy do dziadków-na krótkie przejazdy jest super:) Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 10.04.08, 10:48 Dzięki Marta. Z tego co pamiętasz, masz kolor seventy? Mnie też ten się podoba, ale na allegro chyba tylko właśnie ten babymaxx4 je sprzedaje. Ale nie mogę się dopatrzec paska na ramię do przenoszenia wózka. Masz go? Na innych aukcja jest widoczny... Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 10.04.08, 10:52 Właśnie nie ma ani paska, ani torby, ani nawet zawleczek przy stelaży żeby samemu można było zamontować pas:( A i jeszcze jeden minus dla mnie bardzo ważna rzecz a nikt o tym nie wspomniał blokada wózka po złożeniu BARDZO ciężko działa:( Jak jest zimno na dworze to już wogóle, w domu jeszcze jakoś daję radę, ale chyba kiedyś połamię sobie palca:( Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 10.04.08, 10:41 On nie ma żadnego kosza na zakupy? Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko marta 10.04.08, 10:58 a jaką dostałaś od nich gwarancję? zastanawiam się jak z nimi nie ma kontaktu to w jaki sposób oddasz im wózek do naprawy, kto będzie płacił za wysyłkę? Ja zamówiłam Seventy w innym sklepie, wyszło 25zł drożej ale kontakt super, podobno naprawy załatwia baby collectoin czyli polski dystrybutor Chicco i czekam własnie na kuriera ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: marta 10.04.08, 11:03 Nie wiem co z reklamacją mam nadzieję że takowej nie będzie a jak będzie jakiś problem to się do nich przejadę z awanturą! Tzn. najpierw kazą wysłać maila z problemem, a jak to nie podziała albo nie będzie kontaktu to zrobię tak jak wcześniej pisałam. Koma a w jakim sklepie kupiłaś swojego caddy? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: marta 10.04.08, 11:14 Oj, tak o tej blokadzie tez juz kilka razy chciaam napisac: ja nei jestem w stanie jej zalozyc. Nawet w domu. A co do torby, paska i haczykow: wczoraj w sklepie pan mi powiedzial, ze te nowe modele juz tego nie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: marta 10.04.08, 11:26 Być może ale w katalogu 2008 w opisie wózka jest napisane ze jest torba tutaj link: www.chicco.pl/files/objects/898/41/Metal% 202008_lihgt2.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 link 10.04.08, 11:27 www.chicco.pl/files/objects/898/41/Metal%202008_lihgt2.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn ......... 10.04.08, 11:27 to ja kupię puzzle on ma wszystko, chociaż korci mnie x-lander x-fun..., ma koszyk, pasek, tylko niema torby ale sobie ją uszyję :) i cena 159zł !!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: ......... 10.04.08, 11:28 jak sprzedam volo to kupię chicco a jak nie sprzedam to kupię x-funa. Odpowiedz Link Zgłoś
mijasia Re: marta 10.04.08, 11:37 Ja sobie właśnie przypomniałam ,że w Baby-Maxx 4 zwracałam chicco enyoj i nie było problemu ani ze zwrotem ani z kontaktem.Szybko mi odpisali ,że można zwrócić i szybko zwrócili pieniądze . Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 10.04.08, 11:45 Nie wiem o co chodzi że jedne Caddy mają torbę i pasek a inne te we wzorki nie, ja widziałam w sklepie nową kolecję były po 199zł i wszystkie miały granatowe torby, zresztą na allegro też już się pojawiły te nowe: allegro.pl/show_item.php?item=344199376 na zdjęciu widać że ja mają więc chyba tylko te we wzorki których zresztą w sklepach Chicco nie mają są bez torby. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Gdzie znajdę caddy kolor puzzle? 10.04.08, 14:34 byłam w sklepie, mieli 3 szt, czerwony, kółeczka i paseczki, paseczki ohydny po prostu okropny brak mi słów taki brzydki... kółeczka ładny taki kanarowy kolor zieleń wpadająca w żółty a może na odwrót ;) a czerwony całkiem ładny nawet dla chłopca mógłby być... poza tym nie było ani delti duck ani x-lander x-fun... Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: magda79pn 10.04.08, 15:21 paseczki nie miał ani paska ani torby, miał tylko folię a tamte nie wiem bo stały na górnej półce i nie zwróciłam uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
mijasia Znalazłam puzzle 10.04.08, 16:58 Ale trochę tu drogo.www.bobowozki.pl/product_info.php?products_id=926 Odpowiedz Link Zgłoś
marta2202 Re: Znalazłam puzzle 10.04.08, 18:03 W bobo wozki nie mają puzzle już pytałm jak sama szukałam. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Znalazłam puzzle 10.04.08, 18:04 napisałam maila czy jest w ogóle dostępny bo może mają tylko zdjęcia... Odpowiedz Link Zgłoś