ma.malina 16.04.08, 14:02 Mam wyżej wymieniony wózek i problem z nim związany - jedno z przednich kół wpada mi w turbulencje. Telepie się na boki strasznie. Może miałyście podobną usterkę i wiecie jak to naprawić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin.kaminski Re: X-lander xa - koło 16.04.08, 15:49 Uzywamy xa juz poltora roku i owszem zdarzalo sie ze kolo wpadalo w szalone wibracje kilka razy. Ale ze nie bylo to nagminne nie zwracalismy na to az tak wielkiej uwagi. Od dlugiego czasu nie zauwazylem zeby cos takiego sie dzialo. "Samo" przeszlo. Co jakis czas zdejmuje kola i psikam tylko wd-40 ale nie mam pojecia czy to ma jakikolwiek wplyw. Odpowiedz Link Zgłoś
sylki miałam tak w xt 16.04.08, 20:08 i przechodzilo tak samo szybko jak sie pojawiawlo :) Odpowiedz Link Zgłoś
ad57 Re: X-lander xa - koło 16.04.08, 20:24 W moim xa nic podobnego się nie zdarzało. Odpowiedz Link Zgłoś
jolenka77 Re: X-lander xa - koło 16.04.08, 21:48 i w naszym xa nic takiego się nie działo Odpowiedz Link Zgłoś