Dodaj do ulubionych

A jaka torba?

17.04.08, 00:15
Mam pytanie do doswiadczonych mam - jaką torbę kupić do wózka?
Niedługo po raz 2 zostanę mamą, starsze dziecko ma 2 latka - na dłuższe specery, które mam nadzieje iż mimo wszytko będę mogła się wybierać będę musiała brać cała masę rzeczy: bo i dla maluszka i dla starszaka. No i zastanawiam się jaka torbę sobie sprawić.
Będę używać wózków peg-perego (at4 na zmiane z atlantico) ale torby peg-perego nie chcę - bo to takie "wory". A ja chce przegródki by rzeczy poukładać a nie szukac po całej torbie.Polecie wiec prosze jaka firma ma dobrze pomyslane torby do wózka
Obserwuj wątek
    • maadga Re: A jaka torba? 17.04.08, 09:33
      Nie mam jej ale wygląda dość fajnie i chyba by się sprawdziła w
      twoim przypadku.
      • edzia.79 Re: A jaka torba? 17.04.08, 09:43
        ja mam pliko,szukalam torby ktora bedzie jak najmniejszych rozmiarow i zgrabnie wygladala przy takim wozku
        kupilam taka,jest troche mala ale jakos sie upycham :)
        www.allegro.pl/item343610868_ocieplane_okrycie_na_nogi_do_kazdego_typu_wozka.html
        • pstrabiedronka Re: A jaka torba? 17.04.08, 09:58

ja mam taką:
          www.allegro.pl/item342381876_efik1_torba_do_wozka_18_kolorow_rewelacja_.html

jest rzeczywiście bardzo duża. Ma boczne kieszonki, w środku kilka
          małych przegródek, ale generalnie raczej cały środek torby to jedna
          komora. Te przegródki sa fajne ale tworzą raczej małe kieszonki.
          No ale zapakować to tam mozna naprawdę duzo :)
          Ja mam kolor ciemnoniebieski i jest to bardzo ładny, nasycony kolor.
          • territta Re: A jaka torba? 17.04.08, 13:11
            A ja mam taką:
            www.allegro.pl/item347328588_nowa_torba_na_akcesoria_graco_2008_rozne_kolory.html#photo
            dokupiłam do wózka Jane Nomad, kolorystycznie dopasowałam do wózka i gdyby nie
            napis Graco, to mozna by pomyśleć, ze jest od kompletu. Torba sprawdza sie
            rewelacyjnie. Ma wygodne boczne kieszenie na butelki, jedna jest izolowana,
            podełko na mokre chusteczki - tak szczelne, ze chusteczki leża w nim 2 m-ce i
            nie wysychają, matę do przewijania i jeszcze rózne inne fajne bajery :)
            • majatusia kuferek 17.04.08, 15:59
              A taki kuferek to dobry zakup? Przydają sie te wszytkie kieszonki? I czy wielkość tego kuferka jest ok? Bo nigdzie nie mogę znaleść wymiarów.
              www.allegro.pl/item338351773_kuferek_bebe_confort_aukcja_od_1_zl_okazja_.html
            • mammajowa Re: A jaka torba? 17.04.08, 16:07
              mam taką graco od pół roku i na początku byla fajna, potem zaczęła sie psuć
              (prucie ceraty wewnętrznej na szwach, siateczki przy szwie z gumką...). wiec nie
              polecam jakoś.
            • marta2202 Re: A jaka torba? 17.04.08, 19:23
              ja mam taką jak territta i szczerze polecam! Nic się nie psuje, ani
              rwie. Torba jest duża, pojemna i wygodna.
    • agni71 Re: A jaka torba? 17.04.08, 18:04
      Ja do Pliko P3 dokupiłamtprbę Deltim - jest pojemna,maduzo
      przegródek wewnatrrz i kieszonek na zwenatrz. U mnie sie sprawdza.
      Cos takiego jakwidacprzy wózku na tej aukcji (to nie moja aukcja :-
      ),nawet chyba dokladnie ten kolor.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka