karolinka251 03.05.08, 22:43 za miesiąc planujemy przesiąść sie do spacerówki. szukam spacerówki z przekłądaną rączką, chciałabym żeby siedzisko było dość wysoko i rozkładało się płasko. poradźcicie ekspertki :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuchatka Re: spacerówka 03.05.08, 23:24 ma byc duza czy z tych malych?:) no i do jakiej ceny? czy to obojetne? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinka251 raczej duża bo jakoś mi sie wydaje że lepsza 04.05.08, 00:06 ale jeste otwarta na propozycje.Cena tak do 1,5 tys Odpowiedz Link Zgłoś
zuchatka Re: raczej duża bo jakoś mi sie wydaje że lepsza 04.05.08, 00:37 czyli razcej z tych wiekszych chyba chcesz:) moze mam juz obsesje-ale po bardzo dluuuugim szukaniu idealu- rewelacja sa dla mnie wozki firmy hartan-amortyzacja na komorach powietrznych-chyba nawet pompowane kola w moim poprzednim wozku nie sa lepsze :). na forum jest watek-sprzedaje hartana swiezo sprowadzonego z niemiec-nigdy nie uzywany-z dopieta jeszcze gwarancja-przyjechal niecale 2 tyg temu:P model akurat na 4 duzych kolach, z przekladana raczka-tam sa i zdjecia-ja juz nigdy nie kupie innego wozka-dla kolejnego malucha dokupie tylko gondole:) Odpowiedz Link Zgłoś
ad57 Re: raczej duża bo jakoś mi sie wydaje że lepsza 04.05.08, 07:36 Moze Concord Fushion? tylko ze nie ma chyba przekładanej raczki. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: jakieś inne pomysły??? 05.05.08, 10:31 PegPerego Uno www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=196&products_id=634 Teutonia Mistral www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=196&products_id=617 lub Mistral S (ze skrętnymi kołami) www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=196&products_id=613 jest jeszcze Emmaljunga Cerox, ale trochę droższa, bo za 2 tys. www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=196&products_id=816 Odpowiedz Link Zgłoś
sandra00 Re: spacerówka 05.05.08, 10:43 tylko nie kupuj z firmy baby design !!! miałam dwa różne wózki - poraźka i to wielka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dundubha Re: spacerówka 05.05.08, 19:01 Polecam taniutką spacerówkę Pro Baby - Victoria. rozkłada się nawet do pełnego leżenia, leciutka konstrukcja. Nie jest to może wózek na lata, ale nic przecież nie trwa wiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś