ewel-a26 01.07.08, 12:14 kaps3 nowy nie uzywany głęboki-spacerówka + nosidełko, szaro- pomarańczowy Więcej na meila eden2@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czirpa Re: sprzedam nowy wózek 01.07.08, 23:28 Jednak byłoby łatwiej, gdyby tu były konkretne informacje, zaczynając od nazwy marki i modelu. COŚ by się już wiedziało. Jak na początku rozważałam kupno wózka z 2 ręki, to nawet dałam ogłoszenie w lokalnej prasie i przeczesywałam takie ogłoszenia i też rzuciło mi się w oczy, że najważniejszą podawaną cechą był KOLOR. Często mamy, do których dzwoniłam nie potrafiły podać choćby firmy, że już nie wspomnę o modelu, za to kolory potrafiły opowiadać dłuższy czas. Odpowiedz Link Zgłoś
ewel-a26 Re: sprzedam nowy wózek 02.07.08, 11:53 Firma kaps3 model Irys2 można go obejrzeć na stronie tej firmy czyli www.kaps3.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Widziałam na tej stronce, ten model... 06.07.08, 12:46 To zwykły, cięzki, zabudowany taraban. Taki często kupują pierworódki. Sam kiedyś miałam podobny - 11 lat temu. Teraz bym w życiu takiego nie kupiła i za darmo też nie wzięła! Ale różne są gusta! Odpowiedz Link Zgłoś
ewel-a26 Re: sprzedam nowy wózek 06.07.08, 10:15 ewel-a26 napisała: > kaps3 nowy nie uzywany głęboki-spacerówka + nosidełko, szaro- > pomarańczowy Więcej na meila eden2@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś