sielka 08.07.08, 16:00 sprzedam Jane Carerra C za 199 zł stan bdb uzywany rok-mam dowód zakupu ( obecnie na allegro te wózki sa po 799 zł)zainteresowanych prosze o kontakt sielu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
berciunia1 Re: sprzedam Jane Carerra C 08.07.08, 16:51 prosze o fotki na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-j Re: sprzedam Jane Carerra C 08.07.08, 19:36 ja pozwolę sobie "podpiąć się" pod wątek, coby nie tworzyć nowych (a nie oferuję produktu konkurencyjnego :)) - mogę odsprzedać gondolę i fotelik do jane carrera-c (wtedy można stworzyć cały wygodny zestaw). Chciałam, sprzedać co prawda cały zestaw, ale spacerówka jeszcze nam długo posłuży, bo jestem z niej bardzo zadowolona, a nie bardzo mam gdzie trzymać fotelik i gondolkę, z których już nie korzystam. Jak ktoś zainteresowany, to proszę o kontakt na maila gazetowego (kasia-j@gazeta.pl), wtedy prześlę fotki fotelika i gondoli (którą też można używać w samochodzie) i ustalimy cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
sielka Re: sprzedam Jane Carerra C 08.07.08, 23:02 mam problem z wysyłaniem na gazetowego więc proszę o kontakt na sielu@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś