Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań

14.07.08, 10:17
allegro.pl/item399834446_jak_nowy_abc_design_giro_11_5_mie_gwarancji_.html
Obserwuj wątek
    • akinom.3 Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 14.07.08, 10:34
      Ciekawa jestem jaki teraz wózek kupisz?
      • magda79pn Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 14.07.08, 10:44
        ja już wiem jaki :) ale najpierw muszę ten sprzedać... albo jane energy kolor
        orange albo bebe confort viva kolor pistacja, na pewno nie będzie to kolor
        czarny... bo wbrew temu co tu przeczytałam o vivie, podbija się ona całkiem
        dobrze...
        • marcia19 Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 14.07.08, 10:51
          Opis aukcji:
          "synek ma 2,5roku i jechał/spał w nim 4 razy!!! i zdecydowanie woli
          już spacery po własnych nóżkach... "
          To po co ci następny wózek?
          Jestem maniaczką wózkową, ae tego już niepojmuję :)
          • aggussia Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 14.07.08, 11:55
            marcia19 napisała:

> Opis aukcji:
            > "synek ma 2,5roku i jechał/spał w nim 4 razy!!! i zdecydowanie woli
            > już spacery po własnych nóżkach... "
            > To po co ci następny wózek?
            > Jestem maniaczką wózkową, ae tego już niepojmuję :)

Widać, większą "maniaczką" jest Magda!!! ;))
            Przecież to jej sprawa, że sobie wózki kupuje, nawet jeśli synek niewiele już
            jeździ...
            Może zakupy w nich wozi?!? ;))

Pozdrawiam!!! :)
          • kornnella Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 14.07.08, 12:50
            Nie tłumacze autorki ale na aukcje zagląda cała Polska (no może pół :) i jakby
            napisała niepodoba mi sie ten kolor to ludzie myśleliby ze brzydki. Większość
            sprzedawców pisze dziecko wyrosło, nie jeździ, ja wyjeżdzam z kraju itp. Raz
            wystawiłam wózek nr 4 po tym jak przysłali mi pojazd nr 5 i nie wrzuciłam blefu
            dlaczego sprzedaje to dostałam ok 20 e-mail z tym pytaniem. Z jedną dziewczyną
            wymieniłam 5 e-maili w których tłumaczyłam sie dlaczego akurat ten wózek z 5
            posiadanych zamierzam sprzedać :) dodam że nawet nie zalicytowała
            • magda79pn Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 14.07.08, 12:59
              tak jak ktoś napisał, co miałam napisać? nie podoba mi sie czarny kolor? czy
              "dziecko wygląda w nim ponuro"? jak już wcześniej napisałam kupiłam go za namową
              mojej mamy która to uznała że wózek "jest mało brudzący" a wierzcie mi czy nie,
              wolę 3 razy w tygodniu prać jasną tapicerkę niż wozić dziecko latem w czarnym
              wózku... mój syn jechał w nim 3-4razy bo wole zabrać mojego turkusowego delti
              mousa niż ten.
              • magda79pn Re: SPRZEDAM ABC DESIGN GIRO- poznań 14.07.08, 13:27
                Napisałam dzisiaj do serwisu, czy jest możliwość zamówienia tapicerki w kolorze
                szaro niebieskim, ciekawe co odpiszą...
    • 1ewok magda79pn 14.07.08, 14:32
      Mogę mieć prośbę? Spodobał mi się ten wózek ale poszukuję wózka, który jest b.
      mały po złożeniu, a w tym modelu spotkałam się z dwoma wymiarami: 100x26x20 oraz
      105x32x30 i ten drugi dyskwalifikuje ten wózek. Mogłabyś zmierzyć jakie on ma
      realne wymiary po złożeniu?
      • magda79pn Re: magda79pn 14.07.08, 15:02
        1ewok napisała:

> Mogę mieć prośbę? Spodobał mi się ten wózek ale poszukuję wózka, który jest b.
        > mały po złożeniu, a w tym modelu spotkałam się z dwoma wymiarami: 100x26x20 ora
        > z
        > 105x32x30 i ten drugi dyskwalifikuje ten wózek. Mogłabyś zmierzyć jakie on ma
        > realne wymiary po złożeniu?
        --------------------------------------------
        więc ma 32x30x99 mierzone do kółek które kończą się po złożeniu kawałeczek przed
        rączkami a razem z rączkami (czyli całkowicie) ma 104cm na długość,dodam jeszcze
        że jak wózek ma być wysoki to jednocześnie nie może być krótki po złożeniu,
        chyba że składa się nie w parasolkę tylko "kwadrat" tzn tylko na pół.Tak mi się
        wydaje...
        • 1ewok Re: magda79pn 14.07.08, 17:18
          Dziękuję bardzo :) Tak myślałam, że 26x20 jest nierealne :(
          • kornnella Re: magda79pn 17.07.08, 10:54
            udało Ci sie zamówić inną tapicerke?
            • magda79pn Re: magda79pn 17.07.08, 11:01
              nie, niema takiej możliwości, nie mają tapicerek na sprzedaż :( na razie go
              zostawiłam, próbuję przekonać się do koloru... chociaż średnio mi to wychodzi :(((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka