annakraw 29.07.08, 21:48 Witajcie ! Szukam wozka spacerowego dla duzego dziecka ok 15 kg do jezdzenia po lesie i nierownych terenach . Co mozecie polecic ? Nie chce kupowac zlomu czy lekkiej parasolki ,bo sie nie sprawdzi .Dzieki za rady :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rubi88 Re: Szukam wozka spacerowego do jezdzenia po tere 29.07.08, 22:32 Szukaj w Joggerach,albo X lander X1(teraz na allegro za 699zł) Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Szukam wozka spacerowego do jezdzenia po tere 29.07.08, 23:00 Tez uwazam, ze powinien byc jogger... Z duzym siedzonkiem i bardzo mocne sa joggery TFK. Fajny jest Twist, jesli zalezy ci na skretnym kole. Jest tez odpowiednik jego tylko ze stalym kolem. Ja bym wziela ruchome. Odpowiedz Link Zgłoś
agakapalka Re: Szukam wozka spacerowego do jezdzenia po tere 30.07.08, 12:53 x-lander x1. Mamy od 2 lat. Polecam. Ostatnio pożyczyła go sąsiadka dla swojego 4-latka i była zachwycona, bo lekko się prowadził po piaszczystej leśnej drodze. A synek jej waży 18 kg! Odpowiedz Link Zgłoś
annakraw czy X lander nie jest za ciężki? 30.07.08, 21:45 czy X1 nie jest za ciężki? Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Szukam wozka spacerowego do jezdzenia po tere 31.07.08, 13:25 Dla mnie z czterokolowych to super jest Mutsy Transporter. Troche moze nisko budka, ale w tym x-landerze wyglada to prawie identycznie (raczka budka i tyl jakos bardzo sa do siebie podobne). Transporter ma oddzielne kolka, ktore sie obracaja o 360 stopni, super sie go prowadzi, jest b. lekki jak na taki wozek, malutki po zlozeniu i ma wielki kosz z super dostepem (jedyny wozek, w ktorym bez problemu woze zakupy lacznie z arbuzami!). Mialam go ostatnio w gorach i super sie sprawdzil w terenie. Ma tez fajna amortyzacje. Odpowiedz Link Zgłoś
everbaby polecam phil&teds classic 30.07.08, 15:27 Idealny na nierówny teren, rozkładane siedzenie, super się prowadzi - ma 3 pompowane koła (przednie skretne 360 stopni). Proszę o meila - opowiem więcej - justyna@everbaby.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annakraw Re: polecam phil&teds classic 30.07.08, 21:44 dzieki nie interesuje mnie 3 kołówka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agakapalka x-lander 31.07.08, 11:35 Czy ciezki -jeśli trzebaby go wnosić na 8 piętro, to ciężki :) Ale jeśli chodzi o prowadzenie, to można to robić 1 palcem. Ja nie raz juz szłam na spacer jedną ręką pchając wózek, a drugą trzymając smycz z psem. Żaden wysiłek. Po złożeniu wózek mieści się w naszym yarisie bez problemu. Naprawdę polecam. Juz 4 koleżanki namówiłam na ten wózek i żadna nie żałuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasulka79 Re: Szukam wozka spacerowego do jezdzenia po tere 31.07.08, 13:35 Spacerówka quinny speedi sx - całkiem spora, w miarę lekka (nosiłam z 3 piętra), 3 pompowane duże koła, prowadzi się rewelacyjnie w każdym terenie (ostatnio wtachałam się z nią na górę 3 krzyży w Kazimierzu a po drodze było trochę korzeni i innych tego typu przeszkód :D) Mam dwa wózki i zawsze kiedy się wybieramy w teren zabieramy quiniaka. Odpowiedz Link Zgłoś