agni71 Re: Emmaljunga Classic stan BDB- 18.09.08, 00:27 Gondola i spacerówka, obie części używane w sumie przez jakieś dwa lata. szczegóły na aukcji: www.allegro.pl/item441026222_emmaljunga_classic_uzywana.html jesli ktos chce kupic bezpośrednio, nie przez Allegro, to mogę aukcję wcześniej zakończyć 9oczywiście, dopóki nie padnie oferta). aga Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Emmaljunga Classic stan BDB- 18.09.08, 01:27 Jeszcze dodam, ze najlepiej sie ze mna kontaktować przez Allegro, albo bezp. na agnieszka_i_krzysztof@op.pl lub 607 678 353. Wozek jest do odbioru osobistego w Warszawie lub Izabelinie pod Warszawą. Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Re: Emmaljunga Smar Duo Combi 18.09.08, 01:39 Sprzedam Emmaljunge Smart Duo Combi w kolorze granatowym, kupioną w maju 2007 roku i użytkowaną przez 13 miesięcy przez jedno dziecko. Wózek jest w stanie bardzo dobrym, gdyż użytkowany był naprzemiennie z innym wózkiem (Pliko P3), nie ma żadnych uszkodzeń, jest kompletny (gondola, spacerówka, folia przeciwdeszczowa, śpiworek, torba, okrycie na nóżki, pokrowiec). Odbiór w Warszawie. Pani Wąż Odpowiedz Link Zgłoś
akooo Re: Emmaljunga Smar Duo Combi 23.09.08, 13:10 Jeśli aktualne poproszę o ofertę i zdjęcia na maila gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Gondolka do wózków Zooper 18.09.08, 13:49 Kolor Blue, śliczny turkusik z czarną budką i okryciem . Krótko używana , bo późno kupiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
j0204 MIKRUS wielofunkcyjny 18.09.08, 16:00 wielofunkcyjny wózek firmy MIKRUS. Wózek posiada przekładaną raczkę, zawieszenie na stabilnych sprężynach i mocnych pasach, duże pompowane koła. Łatwo się składa i rozkłada - 1 ruch ręką i nogą, ma duży kosz na zakupy, dodatkowe kieszenie na drobiazgi, folię ochronną ukrytą w budce, pasy . Jest to wersja głęboka i spacerowa w jednym. To typowo terenowy wózek, na wertepy, czyli polskie chodniki . Bardzo ładny, dość dobrze się prowadzi i myślę, ze dziecku tez jest w nim wygodnie. Ogólnie polecam. Wózek nosi ślady użytkowania. zdjęcia na @ Odpowiedz Link Zgłoś
sonka3 maclaren QUEST różowiutki 19.09.08, 07:41 Sprzedam używany tylko 2 tygodnie na wyjeździe wózeczek. Jest to Maclaren Quest - CORAL PINK. Zainteresowanym zdjęcia na @. sonka3@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gussia sorzedam wózek Emmaljunga Edge Duo Combi rok 2008 19.09.08, 07:48 Hej, Sprzedam wózek Emmaljunga Eadge Duo Combi w kolorze Jungle (kolorystyka z roku 2008). Wózek został zakupiony w lipcu 2008 i jest urzywany 12 mies. Stan oceniam na bardzo dobry. Jeżeli ktoś będzie zainteresowany to prosze o kontakt. Więcej na stronie www.allegro.pl/show_item.php?item=441732099 Odpowiedz Link Zgłoś
mama_szymonia TANI HAUCK model TADDY BEARS 19.09.08, 12:36 Mam na sprzedaż wózek znanej i cenionej firmy HAUCK, model TODDY BEARS. Wózek w kolorze granatowo -błękitnym z wstawkami krateczki. ZALETY WÓZKA: cztery mocne, nierdzewne piankowe koła, przednie podwójne z możliwością blokady dwa sprawne hamulce na tylne i dwa na przednie koła przekładana rączka, tak więc dziecko może jechać tyłem lub przodem do kierunku jazdy łatwy w złożeniu i rozłożeniu duży kosz na zakupy czterostopniowa regulacja oparcia-do pozycji leżącej dwupunktowe pasy bezpieczeństwa regulowana pozycja podnóżka pałąk wypinany według potrzeb dla bezpieczeństwa dziecka profilowane siedzisko, podczas rozłożenia do pozycji leżącej siedzisko zabezpiecza dziecko przed obiciem(szczególnie główka) tapicerka łatwa w ściągnięciu, co ułatwia czyszczenie CENA 80ZŁ chętnym prześlę zdjęcia na maila Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_kep Re: TANI HAUCK model TADDY BEARS 23.09.08, 22:09 Bardzo proszę o zdjęcia na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaneta13-77 Re: TANI HAUCK model TADDY BEARS 19.11.08, 20:28 jeśli ogłoszenie jest aktualne to poproszę o fotki na maila zaneta13-77@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ogar_polski ABC Design GIRO 2008 19.09.08, 16:03 Używany 2 tygodnie podczas urlopu - po tym czasie uprany i schowany do kartonu. Czeka na nowego właściciela. kupiłam na allegro za 459 zł -sprzedam za 280 zł Kolor różowo -szary. kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
julia30bb Re: Tako city voyager 19.09.08, 20:24 Sprzedam, kolor granatowo-niebieski, mieszkam w Szczecinie, koszt 350 zł. Kontakt 0603066744. Odpowiedz Link Zgłoś
magkon1 Jane Nomad spacerówka - kolor PALA 19.09.08, 22:19 Kolor to jasnoszaro-czarny Zainteresowanych zapraszam na maila: magkon1@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 bebe confort viva - stan idealny 19.09.08, 22:20 Mam do sprzedania bebe confort vivę - kupiony w kwietniu dla córci, żeby stał w żłobku, jeszcze na gwarancji. Więcej tam stał niż jeździł :) Kolor optic frambois, mocny róż z seledynkową lamówką. Wkomplecie oczywiście folia przeciwdeszczowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiorek Jane Carrera Pro 20.09.08, 12:15 www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23533315,Krakow_Dla_dziecka___Wozki,143-39.html Odpowiedz Link Zgłoś
marzec7 Peg Perego Atlantico 20.09.08, 20:43 Witam, Mam do sprzedania Peg Perego Atlantico. Szczegóły na dwukropku: www.dwukropek.pl/2,74376,3100469,23533687,Warszawa_Dla_dziecka___Wozki,4-39.html Odpowiedz Link Zgłoś
siwka80 Do sylver80 21.09.08, 21:25 Witam! Ja w sprawie Zoopera i Bebe Confort. Czy jeszcze aktualne? Wysłałam maila na gazetowego, ale jeśli nie dotarł to bardzo proszę o kontakt: siwka80@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nat_tat Jane Carrera Pro czerwony + fot.Rebel Pro czerwony 22.09.08, 09:20 Wózek sprzedam w zestawie z fotelikiem lub osobno. Modele z kolekcji 2007 - kolor Rot. Stan wózka dobry -ślady normalnego użytkowania, stan fotelika bardzo dobry. Do zestawu dołączam folię przeciwdeszczową, parasolkę, torbę z przewijakiem i zimowy śpiworek do spacerówki. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalilianki Re: Jane Carrera Pro czerwony + fot.Rebel Pro cze 23.09.08, 19:05 witam, bylabym zainteresowana, proszę o wiadomości na nr gg 1867223 lub leszekkrecik@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamalilianki do nat-tat 23.09.08, 19:15 proszę o zdjęcia, cenę na meila leszekkrecik@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alo76 Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 22.09.08, 13:39 sprzedam zooper twist, kolor margarita (zielony). kupiony 15.09.2008r, NOWY, byl na 2 spacerach. ewen. pytania prosze kierowac na: alo76@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alendep Sprzedam Bugaboo Frog!!! 22.09.08, 13:48 Witam, z bolem serca sprzedaję naszego ślicznego czerwonego Froga ze wszystkimi możliwymi dodatkami - folia, plecak, uchwyty na torbę, śpiworek. Proszę pisać na priva, podeślę zdjecia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chanastel Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 23.09.08, 11:34 Abc design amigo spacerówkę na gwarancji. Rodzinka mi się powiększa i muszę zmienić wózek na taki dla dwójki bo różnica między bąblami niewielka będzie. Używałam go pół roku. allegro.pl/item443976081_spacerowka_abc_design_amigo_na_gwarancji.html Odpowiedz Link Zgłoś
chanastel ABC design amigo spacerówka parasolka 23.09.08, 11:35 Jak wyżej allegro.pl/item443976081_spacerowka_abc_design_amigo_na_gwaran cji.html Odpowiedz Link Zgłoś
berrycherry Teutonia Mistral S 23.09.08, 16:25 Sprzedam Teutonia Mistral S 2007, gondola, spacerowka, zamontowane uchwyty do fotelika Maxi Cosi, parasolka, folia przeciwdeszczowa w komplecie. Wozek w stanie bardzo dobrym, na gwarancji. Cena do uzgodnienia. berrycherry@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dziobek25 X-lander XA, czerwony, spacerówka 23.09.08, 18:37 Wózek kupiony w czerwcu tego roku, użyty może z 10 razy, 2 razy złożony do bagażnika. W komplecie jest taka miękka wkładka na siedzenie, pompka, koszyk i osłonka na nóżki. Odbiór osobisty lub mogę wysłać kurierem. Proszę o kontakt na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
dziobek25 Re: X-lander XA, czerwony, spacerówka 30.09.08, 22:29 dziobek25 napisała: > Wózek kupiony w czerwcu tego roku, użyty może z 10 razy, 2 razy > złożony do bagażnika. W komplecie jest taka miękka wkładka na > siedzenie, pompka, koszyk i osłonka na nóżki. Odbiór osobisty lub mogę > wysłać kurierem. Proszę o kontakt na priva. link do fotek: fotoforum.gazeta.pl/u/dziobek25.html Małe sprostowanie - dziś spojrzałam w kartę gwarancyjną i kupilam go w maju, nie w czerwcu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dziobek25 quinny buzz 2007 capri 23.09.08, 18:45 Wózek jest głęboko-spacerowy, używany był niecały rok, od grudnia 2007. Dokupiłam do niego koszyk i parasolkę, cała reszta dodatków, jak na stronie www.bobowozki.com.pl/product_info.php? manufacturers_id=29&products_id=1081&%3CosCsid%3E Proszę o kontakt na priva. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ksfilipek SPRZEDAM WÓZEK MUTSY 4 RIEDER SINGLE SPOKE KOMPLET 24.09.08, 11:51 GONDOLA + SPACERÓWKA GONDOLA UŻYWANA 5 MIESIĘCY SPACERÓWKA WOGÓLE NIE UŻYWANA (W KOMLECIE PARASOLKA,TORBA, OCHRANIACZ NA NÓŻKI DO SPACERÓWKI WARTE OKOŁO 350 ZŁ) WÓZEK WARTYOKOŁO 2400ZŁ KUPIONE W SKLEPIE MAŁE DZIECKO W WARSZAWIE. MOZNA GO OBEJRZEC NA STRONIE SKLEPU MAŁE DZIECKO. ZAINTERESOWANE OSOBY PROSZE O KONTAKT NA MAILA ksfilipek@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dziobek25 Re: quinny buzz 2007 capri cena 1000 zł 30.09.08, 22:21 link do kilku fotek: fotoforum.gazeta.pl/u/dziobek25.html Odpowiedz Link Zgłoś
a_adamiec1 SPRZEDAM WÓZEK: Mikado Ox-Ford Four-Three 24.09.08, 14:09 Sprzedam wielofunkcyjny wózek Mikado Ox-Ford Four-Three w kolorze granatowym, z wstawkami koloru czerwonego i białymi przeszyciami. Oferowany wózek posiada: - ramę wykonana w systemie Four-Three, z samoskrętną osią przednią, z możliwością blokady kół przednich do jazdy jedynie na wprost, - gondolę, mogącą służyć także jako nosidło, z dwoma bocznymi kieszonkami, wyposażoną w regulowany zagłówek, białą, bawełnianą, łatwą do ściągania, a tym samym do utrzymania w czystości wyściółkę oraz przykrycie, - wersję spacerową z pięciopunktowymi pasami bezpieczeństwa, wyjmowaną przednią barierką, regulowanym podnóżkiem i dodatkowym przykryciem na nóżki, z możliwością wpinania tyłem lub przodem do kierunku jazdy, - specjalnie zamówione pompowane koła, z solidną stalową, szprychową felgą (standardowo wózki te mają koła z plastikowymi felgami, zaś dwa mniejsze z przodu nie są pompowane, tylko piankowe), - uniwersalną budkę, w której znajdują się wstawki wentylujące z gęstej siateczki, niezbędne w upalne dni, - ruchomą rączkę, do ustawienia w trzech pozycjach wysokości, - torbę na rączkę, - pokrowiec przeciwdeszczowy umieszczony w osobnej torbie, - moskitierę, - duży pojemnik na zakupy, - hamulec, umożliwiający zatrzymanie wózka w każdej pozycji. Wózek zakupiliśmy dla naszego nowonarodzonego synka w lipcu 2007 r.. Był specjalnie zamawiany u producenta, ponieważ posiada rzadko spotykaną kolorystykę oraz koła, o których wspomniałam w opisie powyżej. Kolor granatowy ślicznie współgra z bielą wyściółki gondoli i bielą pościeli. Dodatkowo na obramowaniu budki przyszyłam ręcznie, delikatną, białą gipiurową koronkę, którą jednak w każdej chwili można szybciutko usunąć. Wózek sprawdził się w 100%. Jest zwrotny i stabilny. Ma niespotykaną w innych wózkach, naprawdę dużą gondolę, która umożliwiła nam bezpieczne i wygodne spacery z maluszkiem w zimowe i chłodne dni do końca marca 2008 r.. Wersja spacerowa była używana przez nas do końca czerwca 2008 r. Wózek łatwo się składa i ma w pozycji złożonej niewielkie wymiary, co umożliwia bezproblemowe przewiezienie w bagażniku samochodu. Wózek jest czyściutki, w fantastycznym stanie. Chciałabym uzyskać za niego połowę ceny, którą zapłaciłam w sklepie, tj. 550,00 zł. Myślę, że to uczciwa kwota. Wszelkich innych informacji na temat oferowanego przedmiotu udzielam pod adresem e-mailowym a_mikula@o2.pl lub nr tel.: 508166549. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_ewelajda JANE NOMAD!! 24.09.08, 16:23 www.allegro.pl/my_allegro.php?page=auctions&type=sell Odpowiedz Link Zgłoś
paniwaz Sprzedam Mutsy 3 Rider granatowo-kremowy 24.09.08, 23:15 Zestaw zawiera gondolę, spacerówkę i fotelik samochodowy Play. Wózek w bardzo dobrym stanie technicznym, żadnych uszkodzeń mechanicznych poza drobnymi rysami na stelażu, użytkowany pół roku przez jedno dziecko. Odbiór osobisty w Warszawie. Na życzenie wysyłam zdjęcia. Kontakt wyłącznie przez maila: agnieszka.muller@tab.pl Odpowiedz Link Zgłoś
helginia Teutonia Mistral rok 2007 25.09.08, 22:53 Sprzedam Teutonię Mistral kupioną w sierpniu 2007 (gwarancja do sierpnia 2010). Wózek jest w kolorze ślicznej zieleni i posiada dodatkową tapicerkę - kolor czerwony. (w zasadzie 2 wózki :)) Do wózka posiadam czarną torbę i czarne okrycie na nózki (żeby pasowało do 2 tapicerek). Dodatkowo daszek p/słoneczny, moskitiera (nie używana) i folia p/deszczową. Dodaję również śpiworek czerwony (nie oryginalny ale idealnie dopasowany). Jest to wersja spacerowa, ale posiadam również przedłużenie siedziska (kolor zielony), wiec wózek może z powodzeniem służyć jako głęboki. Zainteresownych proszę o kontakt na agisz@kolo.sky.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joa33 Maclaren Twin Techno NOWY 25.09.08, 23:16 Sprzedam nowy Maclaren Twin Techno z dwoma spiworkami, dwoma ochraniaczami na glowki i folia na deszcz. Do odbioru w Krakowie lub moge wyslac poczta. Zainteresowanych prosze o kontakt na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
etxxx LOOLĘ JAK NOWA CZERWONA TAPICERKA 26.09.08, 14:15 SPRZEDAM LOOLĘ Bebe Confortu stan bdb cena do negocjacji,mam do niej dodatkowo butke letnią,śpiwór,zestaw przeciwdeszczowy. e.t@life.pl Odpowiedz Link Zgłoś
etxxx Re: LOOLĘ JAK NOWA CZERWONA TAPICERKA 29.09.08, 16:36 podbijam nadal aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
myrra1 Re: LOOLĘ JAK NOWA CZERWONA TAPICERKA 02.10.08, 20:04 Poproszę o cenę na maila. A który to czerwony, bo sa dwa? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniakoles podwójny blixniaczy wózek inglesina sprzedam 27.09.08, 17:51 zapraszam do aukcji www.allegro.pl/item447657632_wozek_dla_blizniat_podwojny_inglesina_gratis.html Odpowiedz Link Zgłoś
greendorka991 Chicco Trio Enjoy 27.09.08, 19:42 Witam. Mam do sprzedania Chicco Trio Enjoy kolor sahara.Zakupiony w marcu 2007.Gondola i spacerówka prawie nie używane,jedynie fotelik(który służył małemu do transportu na rehabilitację i z powrotem). W zestawie:gondola,spacerówka,fotelik kołyska 0-13 kg(+okrycia na nóżki),folia przeciwdeszczowa,moskitiera. Teraz mamy też Chicco,ale CT02 ze względu na swoje specjalne zastosowanie. Więcej informacji i zdjęcia chętnie prześlę na priv. Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macka Inglesina magnum- sprzedam 28.09.08, 15:18 fajny kolorek, stan bdb- POLECAM photos02.allegro.pl/photos/oryginal/440/76/35/440763585 Odpowiedz Link Zgłoś
greendorka991 Re: Chicco Trio Enjoy 30.09.08, 22:06 Aha podaję mój adres e-mail,pod którym odpowiem na wszelkie zapytania:greendorka991@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
montobs Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 27.09.08, 21:03 Sprzedam wozek Volant (Implast). Gondola w bardzo dobrym stanie, spacerowka rowniez. Wozek posiada dwie budki (letnia i zimowa), moskitiere i okrycie przeciwdeszczowe. Jest bardzo zwrotny. My bylismy z niego bardzo zadowoleni. A w prezencie dodam bardzo ladny kombinezon zimowy (spodnie i kurtka). Praktycznie nie uzywany (kupilam za maly). Prosze o kontakt na montobs@gazeta.pl Moge przeslac zdjecia. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia2122 Wózek dwufunkcyjny-GZ-ZABIK 29.09.08, 08:54 Mam do sprzednia wózek dwufunkcyjny polskiej firmy "GZ-ŻABIK", model Shoper Opis: -regulowane oparcie w trzech pozycjach (w tym leżąca) -przekładana rączka -duża buda chroniąca przed słońcem i chłodem ( z tyłu okienko odsuwane-siateczka) - z tyłu budki kieszeń na drobiazgi -szelki pięciopunktowe chroniące dziecko przed wypadnięciem -regulowana twardość amortyzatorów -podnóżek -duży usztywniony kosz na zakupy (odpinany) -duże koła piankowe -hamulec dwustronny -waga ok. 14 kg Stan oceniam na dobry, nosi normalne ślady użytkowania (tz. na kołach).Minus za rozdarcie materiału przy podnóżku po obu stronach na około 4 cm. Wózek posiada pokrowiec na nogi. Do wózka dodaje GRATIS! ciepły, gruby śpiworek z polaru (100%) w kolorze granatowym. Cena do uzgodnienia Fotki przesle na @ Kontakt: ja21@op.pl gg 10013192 Odpowiedz Link Zgłoś
stefania123 Re: SPRZEDAM WÓZEK - peg perego p3 completo 29.09.08, 16:45 peg perego pliko completo p3, niebieski, foila przciwdeszczowa, ocieplacz na nóżki zdjecia na maila gg 1927123 Odpowiedz Link Zgłoś
zuchatka HARTAN: TOPLINE X, RACER PLUS; PRIMI SOGNI: CIAK 29.09.08, 20:37 mam do sprzdania 3 spacerowki: topline x-NOWY z matkami-nigdy nie uzywany racer plus-uzywany jakies 2-3miesiace ciak-mala, lekka spacerowka z oslona na nozki-uzywany przez 2 mies w domu i 3 razy do przejazdu autobusem szczegoly o kazdym z wozkow przesle wraz ze zdjeciami. wszystkie wozki maja oryginalne folie przeciwdeszczowe. dodatkowo chetnie pozbede sie pokrowca na nogi do deltima voyagera oraz gondoli-nosidla to degoz samego wozka. wszelkie pytania prosze kierowac na: shelly1986@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ksiezniczka_ewelajda GONDOLKA X-LANDER 30.09.08, 13:02 TU ZDJECIA, WIECEJ NA MAILA JAK KTOś CHCE! gondolka uzywana 5 miesiecy! wbrew pozorom niebrudzący materiał i super ożywiający na ponure jesienne dni! zdjęcia: fotoforum.gazeta.pl/a/24369.html Odpowiedz Link Zgłoś