kasiabar2 MUTSY URBAN 4 RIDER sprzedam 16.10.08, 20:30 sprzedam Mutsy urban 4 rider . w sklad wozka wchodzi: gondola, materacyk, budka, siedzisko do spacerowli, spiworek , stelaz, pompka, folia przeciwdeszczowa. kasiabar1@wp.pl 0606 346 978 Odpowiedz Link Zgłoś
jonama Maclaren techno Classic - ideał 16.10.08, 22:07 Sprzedam Maclarena Techno Classic, kupiony rok temu w Niemczech. Stan wozka idealny. Kolor granatowy. Na stanie dodatkowy dwustronny materacyk, okrycie na nózki, folia przeciwdeszczowa, zabezpieczenie na glowke dla mniejszego dziecka. Budka poszerzana, kieszonka w budce. Posiadam oryginalny karton i instrukcje. Do obejrzenia w Warszawie. Fotki mailem. Prosze o kontakt mailowy na adres gazety. Cena 480 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
berrycherry SPRZEDAM Teutonia Mistral S . 17.10.08, 14:46 Sprzedam Teutonia Mistral S 2007, gondola, spacerowka, zamontowane uchwyty do fotelika Maxi Cosi, parasolka, folia przeciwdeszczowa w komplecie. Wozek w stanie bardzo dobrym, na gwarancji. Cena do uzgodnienia, tel. 691 897 880, wózek można obejrzeć w Warszawie; berrycherry@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anihania Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 18.10.08, 12:03 sprzedam wózek spacerowy typu parasolka firmy bebe confort model viva plus, kolor iron grey, stan bardzo dobry, używany sporadycznie przez około 5 miesięcy, zakupiony w tym roku w czerwcu. Cena : 200 zl. w komplecie folia przeciwdeszczowa. Wygodne, obszerne i miękkie siedzisko rozkłada się do spania. Sprzedaję ponieważ mam 2 inne wózki i tego nie potrzebuję. kontakt: aga_sza@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anihania Re: SPRZEDAM WÓZEK - baby design verso 18.10.08, 12:07 sprzedam wózek baby design verso na gwarancji, turkusowy, stan bardzo dobry, przekładana rączka, w komplecie osłonka na nóżki i folia przeciwdeszczowa, siedzisko rozkładane na płasko, regulowany podnóżek. cena ok. 200 zl. kontakt: aga_sza@interia.pl, preferuję odbiór osobisty (pszczyna, bielsko-biała, tychy) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina266 CHICCO CT 04 Hawaii wersja zimowa,na gwarancji. 18.10.08, 14:27 Mam do sprzedania 2 miesięczny wózek Chicco CT 04, kolor Hawaii, wersja zimowa z ciepłym śpiworkiem, dodatkowa poduszeczka pod główkę + pałąk i folia przeciwdeszczowa. Wózek używany kilka razy, jak NÓWKA!!! Info pod adresem: ederuniec@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn NOWY MACLAREN TRIUMPH 2008 - GWARANCJA 18.10.08, 15:55 KOLOR KAWA +NIEBIESKI GWARANCJA ROK (od 16.10.2008r) i żeby ktoś nie myślał że coś z nim nie tak... po prostu nagle stałam się posiadaczką dwóch takich wózków i jeden muszę sprzedać. CENA 300Zł Odpowiedz Link Zgłoś
asiat99 sprzedam gondole od wozka chicco trio s3 18.10.08, 23:03 Mam do sprzedania gondole od wozka chicco trio s3 pasujaca rowniez do wozkow c.t.01,c.t.02 oraz chicco enjoy. Stan idealny. Zainteresowanych prosze o kontkat meilowy. Odpowiedz Link Zgłoś
annya11 Re: NOWY MACLAREN TRIUMPH 2008 - GWARANCJA 19.10.08, 10:33 Prześlij mi proszę zdjęcia na achami@tlen.pl W Poznaniu będę niebawem, więc nie byłoby problemu z odbiorem. Mam także pytanie czy to cena ostateczna? Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: NOWY MACLAREN TRIUMPH 2008 - GWARANCJA 19.10.08, 15:12 annya11 napisała: > Prześlij mi proszę zdjęcia na achami@tlen.pl > W Poznaniu będę niebawem, więc nie byłoby problemu z odbiorem. Mam > także pytanie czy to cena ostateczna? --------------------------------------------- odpisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn NOWY MACLAREN QUEST SPORT 2008 - GWARANCJA 19.10.08, 15:14 KOLOR czarno czerwony gwarancja na podstawie paragonu cena 450zł Nowy nigdy nieużywany. Odpowiedz Link Zgłoś
bach28 Re: NOWY MACLAREN QUEST SPORT 2008 - GWARANCJA 21.10.08, 08:06 moge prosic fotki na gazetowy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: NOWY MACLAREN QUEST SPORT 2008 - GWARANCJA 22.10.08, 11:54 nieaktualne :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: NOWY MACLAREN TRIUMPH 2008 - GWARANCJA 22.10.08, 13:02 nieaktualne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: NOWY MACLAREN TRIUMPH 2008 - GWARANCJA 22.10.08, 13:02 już nieaktualne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
plustka28 Roan Marita-nowa 19.10.08, 11:06 Sprzedam nową Maritę.Gondola,spacerówka,torba i osłonki na nózki.Kolor turkus z białym(946).Zdjęcia na e-mila.Cena i transport do uzgodnienia.Kontakt plustka@op.pl.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
plustka28 Re: Roan Marita-nowa 16.11.08, 21:46 Aktualne.Cena 550 +koszt wysyłki www.allegro.pl/item479844658_roan_marita_nowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
roccan Wózek BEBECAR VECTOR AT-Gondola,Spacerówka,Fotelik 19.10.08, 23:51 Sprzedam wózek wielofunkcyjny Bebecar Vector AT. Kolor z katalogu producenta 718 (morski). Gondola, siedzisko spacerówki i fotelik w stanie idealnym. Jedyne na kołach widoczne są ślady użytkowania - otarcia lakieru (felgi kół z tworzywa sztucznego). Wózek wykonany jest bardzo solidnie z materiałów wysokiej jakości. Poszczególne elementy „nadwozia” bez wysiłku można wpinać w stelaż. W skład zestawu wchodzą: - Stelaż aluminiowy na pompowanych kołach. Przednie koła skrętne z możliwością blokady. Gumowana rączka z regulacją wysokości. Duży, bardzo przydatny kosz na zakupy. -Gondola. Duża, wygodna, wewnątrz wyłożona bawełnianą tkaniną. Pokrycie można zdjąć i wyprać. Gondola posiada funkcję kołyski oraz czterostopniową regulację oparcia plecków dziecka. W komplecie pokrowiec do gondoli. -Siedzisko spacerówki z możliwością montażu przodem lub tyłem do kierunku jazdy. Pałąk wypinany, pokryty zmywalnym materiałem. Pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa. Czterostopniowa regulacja oparcia, od pozycji leżącej do siedzącej. -Fotelik samochodowy EASYBOB MAXI 0-13kg (z wkładką dla noworodka). Fotelik dobrze się sprawdza także w roli nosidełka. Ma możliwość ustawienia rączki w kilku pozycjach, pokrowiec na nóżki i własną budkę. Montuje się w samochodzie tyłem do kierunku jazdy. Można wpiąć w stelaż a odpowiednio ustawiona rączka spełnia rolę pałąka do zawieszania zabawek. - Torba wykonana z tego samego materiału co nadwozie wózka, mocowana na zatrzaski do poręczy. - Parasolka wykonana z tego samego materiału co nadwozie wózka, mocowana do stelaża. Cena ok. 1900 PLN. Do negocjacji. Proszę o kontakt przez email gazetowy. Zainteresowanym prześlę zdjęcia. Jestem z Warszawy. W razie wysyłki opcje transportu do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
aguch31 Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 20.10.08, 08:12 espiro magic 3- czerwony, zadbany. Sprzedaję bo córka wyrosła, ale nam idealnie się sprawdził. Zajmował b. mało miejsca w bagażniku (niektór eparasolki się nie mieściły),a córka uwielbiała w nim jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
maravilha Spacerówka I'coo, 3-kołową, śliczna tapicerka!!! 20.10.08, 22:00 Witam mamusie, mam do sprzedania super wygodną dla maluszka spacerówkę firmy I'coo. Jest w bdb stanie, w pełni sprawna. Ma doskonałą amortyzację, super obszerne siedzisko, rozkłada się do spania i ma teleskopowo regulowaną rączkę oraz regulowany podnóżek. Na uwagę zasługuje w idealnym stanie tapicerka w żywych, soczystych kolorach. Ten wózeczek nie przejdzie ulicą niezauważony :)) Cena według mnie bardzo atrakcyjna, sprzedaję, gdyż synek dostał od dziadków nowy wózek i z jednego muszę zrezygnować. Cena 325 zł, odbiór w Warszawie lub wysyłka. Tutaj link do zdjęć: www.allegro.pl/item463500525_super_spacerowka_i_coo_piekny_kolor_okazja.html Naprawdę gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
vannessa Sprzedam wózek 3-funkcyjny AluSprint 21.10.08, 10:05 www.rudaslaska.com.pl/index.php?s=200484&o=katalog_wyszukiwarka&id_wpisu=465602 Odpowiedz Link Zgłoś
vannessa SPACERÓWKA MINI BABY DESIGN Z OKRYCIEM NA NÓŻKI 21.10.08, 10:09 www.rudaslaska.com.pl/index.php?s=200484&o=katalog_wyszukiwarka&id_wpisu=467152 Odpowiedz Link Zgłoś
kalizma Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 21.10.08, 16:40 sprzedam wózek CasualPlay S4 xtrplay - niebieski kolor wraz z gondolką Play Moon.Odbiór osobisty Kraków, możliwość wysyłki Odpowiedz Link Zgłoś
kalizma Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 21.10.08, 16:43 Sprzedam używany od kwietnia wózek CasualPlay S4 wraz z gondolą Play Moon. Kolor niebieski. Preferowany odbiór osobisty w Krakowie, możliwość ewentualnej wysyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
zygmundoponownie Teutonia Fun System 21.10.08, 18:47 Wózek głęboko-spacerowy. Kupiony w styczniu 2008r. Gondolka uzywana 7 miesiecy, a spacerówka 3 razy. Gwarancja do 2011r. Kolor ciemnozielony. Na siedzisku spacerówki bezowa krata. Folia przeciwdeszczowa, okrycie na nogi. W razie pytań: zygmundo@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mrawicka CHICCO CT 04 HAWAII ! NOWY NA GWARANCJI! 22.10.08, 15:57 zimowy śpiworek mega-ciepły, barierka, uchwyt na kubek, folia. wszystko zapakowane w oryginalne opakowania itp - jest nowy, ze sklepu na gwarancjii, kupiony tydzien temu, niejezdzony. dostalam jane nomad, i dwa wozki mi nie sa potrzebne. cena 320 zł ewentualnie do malej negocjacji. plus koszt wysylki, preferowany odbior osobisty - ŁÓDŹ moge wystawic na allegro. maile na: scarlett690@op.pl, gazetowego nie uzywam. Odpowiedz Link Zgłoś
agus2228 Quinny Speedi SX 22.10.08, 18:01 Sprzedam 10 miesięczny Quinny Speedi SX. Spacerówka plus gondola Dreami. Kolor Ocean Reflection. Stan dobry. W komplecie: folia przeciwdeszczowa, pompka, śpiwór, torba i moskitiera. Cena 900zł. Najlepiej odbór osobisty (Jelenia Góra, oklice) moge dowieźć do Wrocławia i okolic. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Zooper Boogie trójkołówka głęboko-spacerowa 22.10.08, 20:11 www.allegro.pl/item465765092_zooper_boogie_gleboko_spacerowy_na_gwarancji.html Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: ela-e22 28.10.08, 12:34 U mnie czy w ogóle ?:) Sprzedaję cały zestaw, ale gondolka jest leciutka i można ją złożyc , więc nie zajmuje dużo miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
madzieks2 Re: ela-e22 29.10.08, 11:00 Tak u Ciebie:) ja szukam wózka dla 2latki:) Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: ela-e22 29.10.08, 11:59 Tak wygląda mój trzylatek w wózku fotoforum.gazeta.pl/3,0,1534108,2,2.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamabaja bebecar Stylo AT 3 CZĘSCI 22.10.08, 22:49 bebecar Stylo AT 3 CZĘSCI GONDOLA , SPACERÓWKA I FOTELIK wszystko w jedankowej ślicznej kolorystyce -kolor czerwony z czarnym. Wózek świetnie sie prowadzi - jest znakomicie zamortyzowany - PRZEDNIE KOLOA SKRĘTNE dzieki czemu wózek jest bardzo zwrotny. w TEJ CHWILI NIE DA SIE ZABLOKOWC KÓŁEK NA STAŁE , ALE I TAK JEST TO ZBĘDNE ,BO CAŁA ZALETA i FRAJDA JEST W TYCH SKRĘTNYCH KOŁACH. GONDOLA obszerna , wygodna SPACERÓWKA Z PASAMI 5 PKT regulacja podnózka i oparcia. FOTELIK z okryciem na nogi , odczepiana buda . Pełni funkcje leżaczka ( kołysze sie) WÓZEK JEST GENERALNIE W DOBRYM STANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
mamabaja Re: bebecar Stylo AT 3 CZĘSCI 22.10.08, 22:52 koniecznie prosze pisac na maila : ortynia@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama.1971 Chicco For Me 23.10.08, 20:34 Sprzedam Chicco For Me kolor PROVENCE kupiony 11.04.08.Cena 320 zł.Zdjęcia na meila jrohde@wp.pl(najlepiej z Trojmiasta) Odpowiedz Link Zgłoś
chella Dostawka, Pick Up Teutonia 24.10.08, 07:56 www.allegro.pl/item466690081_dostawka_pick_up_teutonia.html Mogę sprzedac poza Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
kika27 Re: Tapicerka 3335 -Teutonia 24.10.08, 09:00 Sprzedam Tapicerkę do wózków Teutoni. Kolor 3335 - zielony (kol.2008) Tapicerka jest nowiutka. Wózeczek kupiłam 18.10.2008 r. Sprzedaje: Obicie na siedzisko, na budkę, pałąka, okrycie na nóżki i przedłużenie siedziska - wszytko w kolorze zielonym. Juz po kupnie spodobał mi się inny kolor i zamówiłam drugą tapicerkę dla tego sprzedaje :) Odpowiem na wszystkie pytania : kika27@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Pilnie! Quinny Zapp 4-kołowy, jak nowy 24.10.08, 09:53 Sprzedam Zappa w kolorze morskim. Używany ok. 4 m-cy przede wszystkim w domu jako stelaż pod fotelik. Na spacerze był tylko parę razy. Budka, folia, torba nieużywane. Wersja amerykańska czterokołowa, z koszykiem na zakupy, amortyzacją, regulacją wysokości pasów, łaczniki do fotelika Maxi Cosi. Posiadam oryginalne opakowanie. Chętnie również zamienię na Questa/2008 fotoforum.gazeta.pl/3,0,1527322,2,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
unia78 Re: Pilnie! Quinny Zapp 4-kołowy, jak nowy 27.10.08, 10:30 Witam; Wysłałam maila na priv. Pozdrawiam - Paulina Odpowiedz Link Zgłoś
ela-e22 Re: Dostawka, Pick Up Teutonia 28.10.08, 12:36 Oferta nieaktualna. Ogłoszenie jest moje , tylko przez pomyłkę , wysłane z drugiego konta. Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczkoo123 Sprzedam Orginalna Folie przeciwdeszczowa MUTSY 24.10.08, 19:38 Mam do sprzedania Nowa bo nie uzywana folie przeciwdeszczowa Firmy Mutsy na wózek spacerówy , posiada wiele przydatnych otworkow itp. Mamy do niej tez orginalny wórek w którym sie ja trzyma . Na prawde super sprawa polecam nowa kosztuje 160 zł my chcemy za nia 100 zł ! Osoby zainteresowane prosze pisac na meila mozna odebrac osobiscie w Trojmiescie badz moge wysłac Ps. Mam do sprzedania równiez inne orinalne czesci od wózka mutsy : parasolka org. 80 zł nowa, plecak org. 80 zł , fotelik i gondolke mutsy kolor czerowny 550 zł , nieorginalny śpiworek do gondolki mutsy idealnie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczkoo123 Sprzedam Orginalny plecak mutsy czerwony 24.10.08, 19:41 Sprzedam orginalny placak mutsy bardzo przydatny wiele kieszonek posiada mozna go zaczepic na spacerówke badz na rączke , stan BDB wszystkie zamki bardzo dobrze działaja . Zapraszam do kontaktu na meila mozna go odebrac w Trojmiescie badz moge wysłac . Ps. Mam do sprzedania równiez inne orinalne czesci od wózka mutsy : parasolka org. 80 zł nowa, folie przeciwdeszczowa do spacerówki 100 zł nowa , fotelik i gondolke mutsy kolor czerowny 550 zł , nieorginalny śpiworek do gondolki mutsy idealnie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczkoo123 Sprzedam Orginalna Parasolke Firmy MUtsy Nowa 24.10.08, 19:43 Sprzedam orginalna parasolke do wózka mutsy jest ona wykonana z tego samego materiału co gondole czy spacerówki jej kolor to czerwony nowa przelezała nam tylko w szafie bo o niej zapomnielismy jak najbardziej sprawna !! Zapraszam do kontaktu na meila mozna go odebrac w Trojmiescie badz moge wysłac . Ps. Mam do sprzedania równiez inne orinalne czesci od wózka mutsy : plecak mutsy 80 zl , folie przeciwdeszczowa do spacerówki 100 zł nowa , fotelik i gondolke mutsy kolor czerowny 550 zł , nieorginalny śpiworek do gondolki mutsy idealnie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczkoo123 Gondola i Fotelik Mutsy play Czerwony zestaw 24.10.08, 19:46 Sprzedam Gondolke i Fotelik mutsy jedno i drugie w koorze czerwonym w super stanie bez żadnych uszkodzen uzywane tylko przez 4 miesiace !!! Nie warto wydawac kupe pieniedzy na nowe !! Zachecam do kupna bo warto , fotelik oczywsicie z adapterami do montazu na wózku mutsy ! Zapraszam do kontaktu na meila mozna to odebrac w Trojmiescie badz moge wysłac . Ps. Mam do sprzedania równiez inne orinalne czesci od wózka mutsy : parasolka org. 80 zł nowa, folie przeciwdeszczowa do spacerówki 100 zł nowa , nieorginalny śpiworek do gondolki mutsy idealnie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczkoo123 Śpiwór do gondolki z wełna np. Mutsy 24.10.08, 19:47 Sprzedam śpiwór idealnie pasujacy do gondolki mutsy jest on w kolorze granatowym w środku jest z cieplutkiej wełny wiec malenstwu na pewno bedzie ciepło ! Polecam . Zapraszam do kontaktu na meila mozna go odebrac w Trojmiescie badz moge wysłac . Cena 40 zł Ps. Mam do sprzedania równiez inne orinalne czesci od wózka mutsy : parasolka org. 80 zł nowa, folie przeciwdeszczowa do spacerówki 100 zł nowa , fotelik i gondolke mutsy kolor czerowny 550 zł . Odpowiedz Link Zgłoś
tomczynskam Re:GONDOLA x-pram x-lander zielona 25.10.08, 00:18 Posiadam do sprzedania zieloną gondolkę z serii X-pram model 2007/2008 pasujące do modeli x-lader x-1,x-3, x-a oraz do wózków MaxiCosi i Quinny. Została ona zakupiona w lutym 2008 i używana była jedynie 3 miesiące zimowe, więc również nie każdego dnia ze względu na pogodę. Jej stan mogę określić jako idealny. Nie posiada ona praktycznie żadnych śladów użytkowania. Dzięki uchwytowi w budce może służyć jako nosidło. Dodaję do gondoli : -moskitierę, -pokrowiec przeciwdeszczowy, -komplet adapterów do mocowania gondoli. W wyposażeniu gondoli znajduje się również : miękki materacyk, wyściółka łatwa do zdjęcia i wyprania. polecam serdecznie. GRATIS GRATIS!!!!!-SASZETKA x-lander DO KOMPLETU..... ORAZ ORAZ specjalna podkładka - folia do przewijania, którą świetnie sprawdza sie w "terenie", w samochodzie i itp. proszę o kontakt na maila: tomczynskam@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mamula_to_ja BRITAX VERVE - na allegro 25.10.08, 11:59 upload.allegro.pl/item467769022_britax_verve_jak_nowy.html Odpowiedz Link Zgłoś