dyzia81 Maclaren VOLO kolor Raspberry Pink !!! 23.03.09, 13:38 Sprzedam Maclarena Volo z kolekcji 2008 w kolorze Raspberry Pink (malinowo-czarny na czarnym stelażu). Wózek kupiony w zeszłym roku, był może na 5 spacerach bo moja córka nie chciała już jeździć w wózku, i tak sobie leży złozony i czeka ;) więc pomyślałam że lepiej niech kto inny nim pojeździ ;) Mile widziany odbiór osobisty w Świdnicy (między Wrocławiem a Wałbrzychem) ale mogę też wysłać na koszt nabywcy. Wszelkie zapytania prosze kierować na maila mchomen@o2.pl (gazetowego nie odbieram). Pozdrawiam, Mariola Odpowiedz Link Zgłoś
hanka20074 Wózek wielofunkcyjny+fotelik-nosidełko 25.03.09, 12:45 Sprzedam używany wózek wielofunkcyjny(duże koła piankowe)ze wszystkimi dodatkami(torba,pokrowiec na nóżki,moskitiera,folia przeciwdeszczowa,usztywniane nosidełko(0-3 m-cy)) +fotelik nosidełko (0-11kg). CENA-250zł Mozliwosc wysłania pocztą-koszt 60zl. tel.691 277 093 pozniej fotki: fotoforum.gazeta.pl/3,0,1715450,2,1.html fotoforum.gazeta.pl/3,0,1715451,2,2.html Odpowiedz Link Zgłoś
emi_d gondola x-lander Poznań 25.03.09, 12:44 Sprzedam gondolę do x-landera w kolorze turkusowym , takim jak tutaj: www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=581&&&version=0. Stan bdb. - miękki materacyk - obszerna, regulowana budka z wygodnym uchwytem do przenoszenia - osłonka przed wiatrem - osłona p/deszczowa - moskitiera - adaptery do zamontowania na stelażu wózka X-Lander - dopinana torba na pasek Waist Bag Wyściółkę gondoli można łatwo wypiąć do przeprania, w budce znajduje się okienko wentylacyjne Cena 350pln. Odbiór własny. Info i zdjęcia na emi_d@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka848 SPRZEDAM WÓZEK mutsy URBAN RIDER za połowę ceny! 25.03.09, 15:48 Mam do sprzedania wózek renomowanej firmy MUTSY na stelażu Urban Rider. W skład zestawu wchodzi: - gondola + budka + przykrycie + oryginalny materacyk + prześcieradełko + 2 kocyki oraz poszewka na nie. Materiał nieprzemakalny w kolorze active coffee. - aluminiowy stelaż MUTSY , ze skrętną osią i pompowanymi kołami URBAN RIDER - siedzisko spacerowe + dodatkowa budka + pałąk bezpieczeństwa. Materiał sztruksowy w kolorze gold - OCIEPLANY ŚPIWOREK MUTSY, - folia przeciwdeszczowa - moskitiera Używany tylko przez moją córeczkę. Stan bdb - nosi normalne ślady użytkowania. cena 1200 zł + gratis fotelik samochodowy GRACO Zainteresowanym prześlę zdjęcia a najlepiej zapraszam do obejrzenia w Szczecinie Odpowiedz Link Zgłoś
joaska_z Re: SPRZEDAM WÓZEK mutsy URBAN RIDER za połowę ce 26.03.09, 18:12 Witam! Poproszę o zdjęcia wózka. Mój e-mail jzurowska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: SPRZEDAM pliko switch moka 25.03.09, 17:43 Wózek używany 2 m-ce i to sporadycznie. Stan baaaardzo dobry. Mój mail: Bella_O@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: SPRZEDAM pliko switch moka - nieaktualne 02.04.09, 08:27 Nieaktualne Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: SPRZEDAM WÓZEK - maclaren mx3 26.03.09, 22:30 Sprzedam używaną spacerówkę maclaren mx3. Stan bardzo dobry. Tapicerka beż żadnych przetarć ani odbarwień. Odpowiedz Link Zgłoś
isabel_o Re: SPRZEDAM WÓZEK - maclaren mx3 - nieaktualne 27.03.09, 15:06 Nieaktualne Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Wyprzedaż PegPerego Pliko P3, At4, navetta, porte. 26.03.09, 23:58 Ach czemu te dzieci tak szybko rosną... Czas zmniejszyć moja domowa koleckję Mam do sprzedania - wozek at4 wersja ze skrętnymi kołami wraz z torbą, folią przeciwdeszczowa, torbą, śpiworkiem i parasolką. Stan bardzo dobry. Kolor toffe (bez, z czekoladowym) - wozek pliko P3 Stan bardzo dobry. Kolor granatowy. - wozek Peg-Perego culla gondola + spacerówka. Stan techniczny bardzo doobry. Stan tapicerki dobry. Wózek kupiony w Holandii i ma niespotykana u nas tapicerkę (w tradycyjne niebieskie wiatraki)JEst piękny. Do spacerówki poza okryciem tradycyjnym okryciem na nózki jest jeszcze ciepły zimowy spiwór na cały wózek. - gondola navetta Stan bardzo dobry. Tapicerka w kolorach szarości z czerwoną lamówką. Do gondolki dodaję orginalne Peg-Perego prześcieradełko na gumkach i folię przeciwdeszczową - gondola porte-elefante soft Super sprawa dla posiadaczy wozkow peg-perego którzy nie lubią taszczyć zbędnych kilogramów. Gondolka ta waży niecałe kilo Polecam szczegolnie do samochodu bo nie zajmuje ona prawie nic miejsca. Atlantico czy At4 idzie złożyć bez jej demontażu z wózka (inne modele składane na "książeczkę" na pewno tez się tak da. Rewelacja!!! Kontakt tylko na adres majao@wp.pl, nie używam konta na gazeta Odpowiedz Link Zgłoś
xaga Teutonia Spirit S3+gondola fashion+Maxi Cosi Cabr 27.03.09, 08:24 Witam Sprzedam wózek Teutonia Spirit S3 wraz z gondolą Fashion i fotelikiem Maxi Cosi Cabrio. Wszystko zakupione zostało jako nowe, w sklepie, w październiku 2007 roku. Nigdy nic się nie psuło. Wózek ze względu na 3 letnią gwarancję ma jeszcze 1,5 roku gwarancji. Wózek w stanie bardzo dobrym. Zresztą nie trzeba go reklamować. W zestawie torba do wózka, folie ochronne na gondole i spacerówkę, pokrowce na koła, osłonka przed wiatrem na nóżki do spacerówki. Cena i zdjęcia na maila. spagusia@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Wyprzedaż PegPerego Pliko P3, At4, navetta, p 31.03.09, 13:53 at4 - sprzedane gondola porte elefante - sprzedane gondola navetta - sprzedane zostało tylko pliko i culla Pliko cena 250 zł culla cena 350 zł Odpowiedz Link Zgłoś
aba-baba Re: Wyprzedaż PegPerego Pliko P3, At4, navetta, p 03.04.09, 11:18 wysłałam pytanko na maila. Prosze o odp. Czy to aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaaniiasia Jane power twin dla dwójki 27.03.09, 09:37 Sprzedam j.w. dodatkowo dodam fotelik, który można zamontować na wózku. Wózek jest szaro pomarańczowy, a fotelik niebieski. Zainteresowanym wyślę zdjęcie, można obejrzeć i odebrać w Warszawie/Milanówku. Proszę o kontakt mna maila mamaaniiasia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jamamma Hauck TRAXX Jaguar 4 -Spacerówa i gondola 27.03.09, 11:27 plus wszystkie akcesoria - 7 szt :) Zapraszam: www.allegro.pl/item595404190_hauck_traxx_jaguar_4_swietny_wielofunkcyjny.html Odpowiedz Link Zgłoś
zuchatka HARTAN Racer Plus-w stanie idealnym 27.03.09, 23:05 wozek kupiony jakies pol roku temu-teraz postanowilam juz zmienic ostatecznie na parasolke a po niej zakonczyc etap wozkowy. wozek w stanie idealnym-zawsze zakladalam dodatkowy materacyk albo spiworek na siedzisko-tapicerka jak nowa. -gumowe kola na komorach powietrznych-nie ma mozliwosci zlapania gumy jak przy pompowanych a jednoczenie zachowuja pelen komfort pompowanych :) - przednie kola podwojne obrotowe z mozliwoscia zablokowania -regulacja amortyzacji -w zaleznosci od terenu w jakim spacerujemy -siedzisko montowane przodem lub tylem do kierunku jazdy -dodatkowy hamulec reczny - nieoceniony przy zjezdzaniu z podjazdow lub na oblodzonym chodniku :) -tapicerka w pelni zdejmowana do prania-materac wystarczajaco gruby aby maluszkowi bylo miekko -pasy -oparcie regulowane-do zupelnie lezacej pozycji -folia przeciwdeszczowa (oryginalna) -podnozek regulowany zarowno gora-dol (czyli jak w wiekszosci wozkow) jak i na dlugosci (patent-przy malutkim dziecku ustawiamy krocej a przy wiekszym-dluzej-zachowujac jednoczesnie zupelnie poziome polozenie-bez koniecznosci opuszczania -bezszelestne skladanie budki (2 palcami dociskamy do siebie 2 rurki na budce) -mozliwosc calkowitego demontazu budki -odpinany tyl budki, dodatkowa kieszen na tyle budki -palak rozwniez odpinany -bardzo pojemny kosz na zakupy -regulacja wysokosci raczki-mozna dostosowac dla dziecka oraz bardzo wysokiej osoby -w raczce po bokach oraz na siedzisku - swiatla odblaskowe Istnieje możliwość zobaczenia wózka na miejscu lub wysyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
rowinki SPRZEDAM WÓZEK - Bartatina Classic 28.03.09, 22:24 Witam, Mam do sprzedania wózek wielofunkcyjny polskiej firmy Jedo, model Bartatina. Wózek jest używany ale w stanie bardzo dobrym. W skład zestawu wchodzą, stelaż, sztywna gondola pełniąca funkcję kołyski, spacerówka oraz torba. Dodatkowo dołączam folię przeciwdeszczową i adapter do fotelika Deltim. Wózek jest zawieszony na wahaczach, dzięki temu jest bardzo komfortowy dla dzidziusia i wygodny w prowadzeniu dla rodziców. Gorąco polecam, według nas, rodziców najlepszy wózek w swojej klasie. tel. kontaktowy: 691 678 314 Zdjęcia mogę wysłać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
rowinki Re: SPRZEDAM WÓZEK - Bartatina Classic 28.03.09, 22:35 Witam, Mam do sprzedania wózek wielofunkcyjny polskiej firmy Jedo, model Bartatina. Wózek jest używany ale w stanie bardzo dobrym. W skład zestawu wchodzą, stelaż, sztywna gondola pełniąca funkcję kołyski, spacerówka oraz torba. Dodatkowo dołączam folię przeciwdeszczową i adapter do fotelika Deltim. Wózek jest zawieszony na wahaczach, dzięki temu jest bardzo komfortowy dla dzidziusia i wygodny w prowadzeniu dla rodziców. Gorąco polecam, według nas, rodziców najlepszy wózek w swojej klasie. tel. kontaktowy: 691 678 314 Zdjęcia mogę wysłać na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.porebska Sprzedam fotelik Emmaljunga Toddler Seat 29.03.09, 10:32 Sprzedam nieużywany fotelik Emmaljunga Toddler Seat, idealny, zeby na spacer zabrać dwójkę maluchów. Szczegółowe informacje tel. (22) 245 15 19 Cena 450 zł Kontakt tel. (22) 245 15 19 Odpowiedz Link Zgłoś
domi-no1 Sprzedam siedzisko spacerowe Mutsy-college green 29.03.09, 12:13 Sprzedam siedzisko spacerowe Mutsy w ślicznym kolorze college green. Siedzisko z budką pałąkiem oraz zupełnie nowym okryciem na nóżki. Mieliśmy śpiworek wiec okrycie nie było w ogóle używane. Stan siedziska jest bardzo dobry, tapicerka jest czysta, nie ma plam, dziur, nie jest też wypłowiała. Podnózek jest delikatnie zmechacony. Siedzisko ma regulowane oparcie, rozkłada się niemal na płasko, można je montować przodem lub tyłem do kierunku jazdy na dowolnym stelarzu Mutsy. Cena 300 zł. kontakt: dominikana@orange.pl odbiór najlepiej osobisty w Warszawie lub wysyłka Odpowiedz Link Zgłoś
nissanmicra NOWA Peg Perego Aria OH 29.03.09, 12:20 www.allegro.pl/item596807988_nowa_peg_perego_aria_oh_gratis_torba.html Odpowiedz Link Zgłoś
ag_79 X-lander - gondola z akcesoriami kolor NEW BLUE 29.03.09, 20:36 A więc: Gondolka X-pram kolor New Blue razem z: W komplecie razem z gondolką: - adaptery do stelaża X–lander - moskitiera - materacyk - dopinana torba na pasek Waist Bag - pokrowiec na nóżki Pasuje do modeli XA, XT, X1, X3, X-RUN. Stan bardzo dobry, kupiona w maju 2008, używana od lipca 2008 do lutego 2009. Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: X-lander - gondola z akcesoriami kolor NEW BL 19.04.09, 23:07 Mogę prosić o zdjęcia i ceną na maila gazetowego? NASZA LENA i mała lipcowa LOKATORKA Odpowiedz Link Zgłoś
maja3333 Mamas & Papas ARIA w kolorze bez+czarny 29.03.09, 22:31 Sprzedam uzywany wozek Mamas and Papas Aria wraz z oryginalna folina przeciwdeszczowa. Wozek jest w doskonalym stanie. Jest to model z 2008 roku z najnowsza wersja kol. Prosze o kontakt na maila gazetowego (wysle wiecej zdjec) Cena 350zl (jest to koszt lacznie z przesylka z anglii do polski) wozek wyglada tak: [img=http://img6.imageshack.us/img6/7562/003b1.jpg] Odpowiedz Link Zgłoś
mariken maclaren xlr charcoal/orange, 2007 30.03.09, 01:51 kupiony w październiku 2007, używany na zmianę z innym wózkiem, stan bardzo dobry. w zestawie: podkładka pod główkę niemowlaka, materacyk dwustronny, folia przeciwdeszczowa, koszyk pod wózek. zdjęcia na życzenie - proszę o maila. odbiór osobisty w warszawie (ew. na trasie warszawa-katowice-opole). cena do negocjacji. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikka.2.0 Re: maclaren xlr charcoal/orange, 2007 30.03.09, 16:45 czy jeszcze akualne?? jeśli tak proszę o info jaka cena Odpowiedz Link Zgłoś
weronikka.2.0 Re: podaj działający mail :-) nt 30.03.09, 21:31 ups zapomniałam podać awerka_1986@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mariken maclaren xlr czeka na nowego właściciela :-) 06.04.09, 00:59 www.allegro.pl/show_item.php?item=604241349 poza tym, co widać na zdjęciach w zestawie jest folia przeciwdeszczowa, ochraniacze na pasy, śpiworek. Odpowiedz Link Zgłoś
kjp83 x lander xa- kolor zielony, zestaw 30.03.09, 19:47 Wózek kupiony w marcu 2008, używany od kwietnia, stan bdb. w skład zestawu wchodzi- 1. gondola, 2. spacerówka, 3. fotelik samochodowy x-car +adaptery ( dodatkowo moskitiera przeznaczona tylko do tego fotelika- przypinana na zamek), 4. torba, 5. dwie moskitiery, 6. ocieplany firmowy śpiworek na nóżki, 7. firmowa saszetka x landerowska, 8. parasolka, 9. śpiwór z wełny owczej do spacerówki w kolorze czarnym (dokupiony), folia przeciwdeszczowa. zdjęcia mogę przesłać mailem. Kontakt na gg 4890628 Odpowiedz Link Zgłoś
misiorek86 SPRZEDAM X-LANDERA XA-NIEBIESKI 30.03.09, 21:41 Witam, mam do sprzedania spacerówke+gondole. Wózek zadbany, w bardzo dobrym stanie, mało używany bo synek wolał być noszony w chuście. Zdjęcia na maila. Cena 600 zł-do negocjacji. Kontakt na @ gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
papula78 Re: SPRZEDAM X-LANDERA XA-NIEBIESKI 20.04.09, 20:17 prosze o foto wozka.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
skorpi2 Roan Marita- Poznań 31.03.09, 11:35 Sprzedam wózek Roan Marita. Gondola+spacerówka+folia przeciwdeszczowa. Mało używany w stanie bardzo dobrym 450 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
berciunia1 quinny speedy, gondola i cabrio- sprzedam 31.03.09, 19:03 www.allegro.pl/item599008940_quinny_speedy_sx_gondola_maxi_cosi_cabrio_kurier.html Odpowiedz Link Zgłoś
kkasia_lublin wkład, leciutka gondolka peg perego kolor moka 31.03.09, 20:04 sprzedam wkład, nosidło, miekką gondole marki peg perego w kolorze moka www.unimag.lv/data/normal/1222280611_10.jpg wkład nowiutki nigdy nie uzywany Porte-Enfant Soft Peg-Perego www.rampers.pl/index.php?inc=2&id_prod=1178743456&szc=2&ikp=17&it=27&l=1 oczywiscie spuszcze z ceny :) sprzedaję, poniewaz jednak zdecydowałąm się na NAVETTE, zwazywszy na to ze prawdopobnie urodze wczeniaczka informacje i fotki tylko na maila kasia.woyciechowska@ngsoft.pl lub gg 1191725 Odpowiedz Link Zgłoś
ensata Re: Baby Jogger City Elite SPRZEDAM 01.04.09, 12:13 Nowy, kolor czarny. W trójmiescie możliwosć odebrania na miejscu. Cena 1650 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiacl Re: Baby Jogger City Elite SPRZEDAM 14.04.09, 08:41 Poprosze o info na gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: SPRZEDAM WÓZEK - ogłoszenia. 01.04.09, 12:27 Sprzedam Peg Perego Pliko Completo, kolor bubbles green, kupiony w lutym 2009, stan idealny.... zachciało mnie sie arii :D Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Peg Perego Pliko bubbles green 01.04.09, 12:30 Sprzedam PP Pliko, kupiony w lutym 2009.. Stan idealny Ogłoszenie juz dalam powyzej, ale zapomnialam maila podac, a zatem: anmaj@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
nata1978 Re: Peg Perego Pliko bubbles green 01.04.09, 21:45 Czy mogę prosić o odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: Peg Perego Pliko bubbles green 28.04.09, 23:42 Na razie wstrzymuje ofertę Odpowiedz Link Zgłoś