sonka3 01.10.08, 13:59 strasznie mi się podoba, czy wart swojej ceny? Macie taki, polecacie? www.o-baby.de/katalog/one-tree-hill/one-tree-hill-urban-jungle-single-red_MB06-U110.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinik Re: Urban Jungle 01.10.08, 14:11 Mam go i wart jest absolutnie swojej ceny! Jest swietnie wywazony, ma super kosz (wielki z wieloma kieszonkami z dobrym dojsciem), regulowana, dobra, dluga raczke, duze wysokie siedzonko. Prowadzi sie super i dzieciom chyba w nim wygodnie. Bardzo podobny (chyba troche lzejszy i tanszy) jest emmaljunga cangaroo. Ale kolezanka miala oba i mowi, ze ta emmaljunga nie jest wogole do porownania z OTH (One tree hill urban jungle). Jeden minus ma ten wozek: zlozony jest dosc dlugi i najlzejszy tez nie jest. Nowa kolekcja (teraz chyba wyszla) ma troche ulepszone kola (po wyjeciu bolce wychodza,a nie stercza przy stelazu) i troche bardziej pozioma pozycje do spania. Odpowiedz Link Zgłoś
sylver80 Re: Urban Jungle 01.10.08, 23:14 Mnie również on się bardzo podoba, ba, nawet zachorowałam na niego!!! Miałam przyjemnosc poprowadzic go przez chwilę i po prostu się zakochałam... Obiecałamsobie, że to będzie ostatni wózek z "tych droższych", (bo miec go muszę :-)), ale najpierw muszę się zebrac i sprzedac coś ze swojej kolekcji... Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Urban Jungle 02.10.08, 21:05 Dla mnei ma wade: jest dlugi po zlozeniu. I wcale nie taki lekki, jak o nim wypisuja, wg mnie. Ale jazda super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonka3 Re: Urban Jungle 03.10.08, 09:44 Orientujecie się czy ważne i jakie są różnice pomiędzy modelem z kolekcji 2006/2007 a najnowszym? w cenie to ok 100 euro. Odpowiedz Link Zgłoś