Dodaj do ulubionych

wózek BABY ACTIVE Jet

14.11.08, 18:05
Planuje kupno tego wózka zimą, rodzę w styczniu. Proszę o opinię osób które go
miały, mają. Czy nadaje się na zimę, zalety i wady jego. Dziękuję.
Obserwuj wątek
    • monismonis Re: wózek BABY ACTIVE Jet 16.11.08, 19:24
      Ja tez sie przymierzam do kupna tego wózka, ale niestety opini o nim
      ciągle brak :( Były ostatnio chyba 2 posty z pytaniem o ten wózek
      ale nikt nic nie odpisał :( Ja jestem mimo tego na niego zdecydowana
      ale tez chciał bym poznac jakieś opinie na jego temat, rodze w
      grudniu i zastanawia mnie wielkość gondoli.
    • dadzi1 Re: wózek BABY ACTIVE Jet 11.12.08, 20:56
      Mam ten wózek od czerwca tego roku. Mój synek skończył 6 miesięcy i jeszcze
      jeździ w gondoli, ale już się ledwo mieści ze względu na wszelkie śpiwory i
      grube ubranka. Pewnie bez tych okryć pojeździłby jeszcze jakiś czas, ale chyba
      czas przesiąść się na spacerówkę. Zresztą taki malec to już zaczyna siadać, więc
      w spacerówce będzie mu pewnie wygodniej.
      Przednie zwrotne kółka świetnie się sprawdzają, ale tylko na w miarę równej
      powierzchni. Jest bardzo zwrotny i prowadzi się jedną ręką. Ostatnio jak
      napadało śniegu trochę ciężko się jechało (lepiej na zblokowanych przednich
      kołach)-tu z pewnością lepiej się sprawdzi wózek z dużymi, pompowanymi 4 kołami.
      Nie sprawdza się na wertepach - nawet na kostce brukowej głowa skacze maleństwu
      - amortyzator i duże pompowane koła są przy nogach, w takich sytuacjach zawsze
      podnosiłam przednie kółka i jechałam tylko na tylnych. Może lepiej będzie przy
      spacerówce - dziecko będzie siedziało właśnie od strony tych dużych kółek.
      Trochę martwi mnie szerokość tej spacerówki - dzisiaj przymierzałam z zapiętym
      śpiworkiem i oczywiście maleństwo się mieści i jest wygodnie, ale nie wygląda na
      to, że długo posłuży - spacerówka jest węższa od gondoli siedzisko ma jakieś
      32-33cm (wcześniej nie zwróciłam na to uwagi). Ale tak patrzę na inne wózeczki
      to jest to normalne.
      Jeśli więc macie w miarę równie chodniki to polecam ten wózeczek:)
    • julisia7 Re: wózek BABY ACTIVE Jet 12.12.08, 00:24
      Ja miałam chwilę i szybko się pozbyłam :/ Generalnie bardzo małe kółka i na
      śniegu spory problem, konstrukcja raczej delikatna, a z podbiciem pod krawęznik
      miałam duzy problem. Mimo, że dziecko miało ok 9 miesiecy, to musiałam się
      prawie kłaśc na wózek, żeby go podbić, jakoś żle wyważony jest.
      Po wielu obejrzanych wózkach i wielu zebranych opiniach zdecydowałam się i
      kupiłam przedwczoraj CHICCO ct 04, tym bardziej, że pojawiły sie na aukcji razem
      z barierką, a o to juz było cięzko.
      Wózior mam od dziś i juz jestem zakochana :)
      Ma duże, wygodne do jazdy koła, świetnie się prowadzi, jest b. skrętny, ma
      cieplutkie okrycie na nózki i pod pupę i nadaje się nawet dla "okazałego"
      Maluszka :D
      Ze swojej strony z czystym sumieniem POLECAM. ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka