mama_mili_eliana_zojki 11.12.08, 13:45 widzial ktos na zywo?? a w necie sa jakies real fotki?? podoba mi sie czarny:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anm-aj Re: Cybex TOPAZ LIMITED 12.12.08, 21:51 Jezeli masz na mysli kolekcje platinium to ja widzialam i zakochalam sie, jak dla mnie piekny, w poniedzialek jeszcze raz bede w sklepie, takze jezeli masz jakies pyt to prosze pisac postaram sie sprawdzic i odpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
ogar_polski Re: Cybex TOPAZ LIMITED 12.12.08, 23:01 Widziałam dzisiaj w świecie dziecka w warszawie. Ten czarny to nawet ładny (osobiście cybex uważam za brzydkie wózki)ale ten biały to porażka - taki "komunijny" :) Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Cybex TOPAZ LIMITED 12.12.08, 23:16 już tu kiedyś był o nim wątek - Pinik na niego "chorowała". Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Cybex TOPAZ LIMITED 12.12.08, 23:18 tu wątek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22462&w=82531691&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: Cybex TOPAZ LIMITED 15.12.08, 21:39 Ogladalam dzisiaj cybex i moja milosc wygasla, na zywo nie prezentuje sie tak ladnie. Budka jakas licha i tapicerka taka jakby kazda plama miala w nia wsiakac, prowadzi bardzo dobrze podbija rowniez, rozklada oparcie i podnozek, ale jednak wizualnie mnie zawiodl. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mili_eliana_zojki Re: Cybex TOPAZ LIMITED 16.12.08, 06:19 ojej :( szkoda ja nie mam mozliwosci na zywo:( Odpowiedz Link Zgłoś
didis Re: Cybex TOPAZ LIMITED 16.12.08, 20:44 w pati i maxie był, kiedyś bardzo się na niego napaliłam, ale kupilam questa i mi przeszło, ale byłam bardzo napalona. Wizualnie ok, ale potrzebowalam coś sprawdzonego Odpowiedz Link Zgłoś
mama_mili_eliana_zojki Re: Cybex TOPAZ LIMITED 18.12.08, 14:07 a czy rozkłada sie na płasko?? Odpowiedz Link Zgłoś
anm-aj Re: Cybex TOPAZ LIMITED 18.12.08, 21:39 Rozklada sie na plasko, tzn nie jest to linia prosta z siedziskiem, jest leciutki skos, do spania w sam raz. oparcie rozklada i sklada sie jedna reka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamafishaka Re: Cybex TOPAZ LIMITED 27.01.09, 22:56 I jak z tym questem? Chcce na wiosne synowi kupic, bedzie mial ok roku. Quest czy lepiej xl czy moze xrl? Odpowiedz Link Zgłoś
forencka Re: Cybex TOPAZ LIMITED 03.02.09, 23:30 Też sie zastanawiam, czytam i czytam i z tego co wyczytałam quest nikogo nie zawodzi... Sama już nie wiem :/ Odpowiedz Link Zgłoś