plustka28 29.12.08, 11:32 Czytam o maclarenach od jakiegoś czasu ,bo chcę kupic na wiosne jako wózek do samochodu.Który ma oparcie rozkładane na płasko i regulowany podnóżek,bo co strona to inny opis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: Który Maclaren rozkłada się na płasko? 29.12.08, 11:39 Techno XT i XLR. Quest ma regulowany podnóżek ale oparcie na półleżąco. Triumph - bez podnóżka, oparcie tylko trochę się odchyla. VOLO - nic się nie reguluje. Odpowiedz Link Zgłoś
magda79pn Re: Który Maclaren rozkłada się na płasko? 29.12.08, 17:42 moim zdaniem ani XT ani XLR nie rozkłada się zupełnie na płasko tylko prawie, QUEST I TRIUMPH rozkładają się pół leżąco, identycznie tak samo mocno (miałam obydwa jednocześnie) różnica polega na tym że triumph ma pasek i można w nim zrobić oparcie tylko w jednej z dwóch pozycji, a quest ma chyba 4 pozycje oparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
m_damska Re: Który Maclaren rozkłada się na płasko? 30.12.08, 19:47 moim zdaniem xlr rozkłada sie na płasko, mx3 też, ale nie jest to mały wózek do samochodu niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
ewamamaemi Re: Który Maclaren rozkłada się na płasko? 30.12.08, 20:05 na z u p e ł n i e płasko to się Maclareny nie rozkładają; ale w ostatniej pozycji do spania - jest to pozycja prawie płaska, do wyspania idealna; to niezupełnie-to jeśli popatrzysz z boku to nie ma idealnego rozprostowania; ale myślę, że nie ma sensu zastanawiać się, czy to płasko, czy prawie płasko; pozycja do spania dla dziecka idealna!tym się nie martw:) plustka28 Ty chyba posiadasz Pliko Switch, on nie wydaje ci się wózkiem przewozowym?myślę, że jest chyba ok do auta i do składania ciągłego; u nas tak właśnie jest; chyba, że może faktycznie chcesz coś zupełnie leciuchnego...a Switch troszki cięższy jest; życzę miłego i owocnego wybierania kolejnego wózia; a Maclareny to sprawdzona marka, więc chyba warto:) Odpowiedz Link Zgłoś
plustka28 Re: Który Maclaren rozkłada się na płasko? 30.12.08, 21:52 Dziękuję.Tak myślałam,że zupełnie na płasko to się nie rozkładają. Tak,mam switch z ktorego jak narazie jestem bardzo zadowolona ale to jest trochę cięższy wózek a ja faktycznie chcę coś lekkigo i zajmującego mało miejsca w bagażniku.Najbardziej chodzi mi o wyjazdy np.na wakacje.Myślę,że maclareny są chyba najlepirj wykonane w kategorii wózki-parasolki,tylko ta cena jest trochę powalająca ale może do lata to uda mi się wypatrzeć coś używanego ale w dobrym stanie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miroire Re: tak, na płasko 31.12.08, 08:48 zupełnie na płasko: xlr xt mx3 spitfire four seasons a w dodatku jak masz materacyk to już jak w łóżku leży. Jak się sam wózek oglada:)i rozłoży to może nie wygląda ale z dzieckiem z obciążeniem jest KOMPLETNIE PŁASKI i wygodny. Na płasko. Odpowiedz Link Zgłoś