animka25 06.01.09, 12:20 Podpowiedzcie. Dzidzia urodzi się w maju. Zależy nam na tym, żeby wózek był lekki (konieczność codziennego wnoszenia na piętro, bez windy) i zwrotny oraz wygodny. Cena ok 2000 zł. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa-lew Re: Wózek na lato 06.01.09, 12:46 Może Pliko Switch z wkładką dla noworodka? www.allegro.pl/item522357616_pliko_switch_2w1_z_wkladka_dla_noworodka_m_p.html szczerze polecam, mam ten wózeczek; chętnie opowiem na wszelkie pytania na maila:) Odpowiedz Link Zgłoś
animka25 Re: Wózek na lato 06.01.09, 12:57 Zapomniałam dodać, że wózek ma być 3-funkcyjny, ew. 2-funkcyjny z możliwością zamontowania fotelika maxi-cosi. Ileść kółek obojętna, ale na 100% pompowane, tak żeby po wszystkim można było przejechać:) Dotąd braliśmy pod uwagę Emmaljunga, ale jak już gdzieś pisałam, wydaje mi się, że to taki bardziej "zimowy" wózek. Z góry dziękuję za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: Wózek na lato 06.01.09, 14:14 z tradycyjną Emmaljunga sie zachlastasz wnosząc na piętro. Ja wciągam ją tylko na półpiętro (tzw wysoki parter) i to jest jeszcze spoko ale dalej niz półpiętro to masakra. Zresztą ja mam na potem lekką spacerówkę więc jak już mi będzie za ciężko z dzieckiem to zmienię na inny wózek. Ewentualnie mogłabyś kupić Emmaljungę ale nie na pompowanych tylko piankowych kołach, lekkie modele to CityCross albo NitroCity. Z tym, że one są już droższe. z takich nie najcięższych na pompowanych kołach to Quinny Speedy chyba najlepszy. www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1387 Odpowiedz Link Zgłoś
animka25 Re: Wózek na lato 06.01.09, 16:06 Quinny średnio mi się podoba jako spacerówka, ale dzięki, na stronie trafiłam na Mutsy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
marriposa Re: Wózek na lato 06.01.09, 19:43 Większość mutsy to dopiero ciężkie czołgi :). Chyba tylko ten nowy transporter w miare lekki Odpowiedz Link Zgłoś