madziamamula 20.01.09, 18:16 witam Was :) Czy któraś kupiła może u nich wózek? Byłabym wdzięczna za opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulagod Re: bobowozki.com.pl 20.01.09, 19:25 witam kupowałam u nich w maju 2008, infolinia bardzo miłe i kompetentne osoby, możliwośc zarezerwowania wozka. Płaciłam kartą bez żadnego problemu. Dodam, że osoby pracujące na infolini są bardzo cierpliwe, przed zakupem wykonałam chyba 6 telefonów. spokojnie kupiłabym u nich jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
polijanka Re: bobowozki.com.pl 20.01.09, 19:38 ja nie kupowałam, ale jest tak ogromna konkurencja na rynku że jak mają na ten sam wózek i niższą ceę na niego niż inni to kupuj. co za różnica. sprawdzasz dostępność, cenę, koszt wysyłki i jakim kurierem wysyłają (nie radzę GLS'em bo jak cię nie będzie zostawią gdziekolwiek im przypadnie do gustu) i już. według mnie najlepsze porównanie cen i największa konkurencja, największy wybór i największe róznice cenowe sa na allegro. wygrywa ze sklepami internetowymi w przedbiegach. Odpowiedz Link Zgłoś
goniasok Re: bobowozki.com.pl 20.01.09, 19:47 ja kupiłam i jestem bardzo zadowolona, wozek mielismy po 2 dniach. kurier wczesniej zadzewonil i sie umowilismy na odbior. mielismy problem z fotelikiem bo zapiecie sie posulo i na koszt bobowozki.pl wyslalismy w obie strony i naprawili bez problemu. kupilaby u nich drugi raz ale juz nam tescie zdazyli spacerowke kupic:) Odpowiedz Link Zgłoś
grazka2plus2 Re: bobowozki.com.pl 21.01.09, 10:32 Moja znajoma chciała u nich kupic wózek to nikt sie do niej nie odezwal pomimo zlozenia zamowienia. jakas pomylka kompletna. czekala by i czekala. w koncu zrezygnowala. Odpowiedz Link Zgłoś
malwes Re: bobowozki.com.pl 21.01.09, 11:21 Ja niedawno kupowałam u nich nie wózek, ale inne akcesoria - a tym łóżeczko, materac, itp. Bardzo dobry kontakt, porada - wszystkie maile systemowe o zamówieniu przychodziły od razu. Dostałam telefon w sprawie wysyłki, potem smsy i tel od kuriera. Dostawa do samego domku, wniesienie, miła obsługa. Bez problemu. Na wózek się "czaję" bo czekam na kolekcję X-landera 2009 i wtedy podejmę deyzję czy go chcę i który rocznik czy tez coś innego (np. Murę) i prawdopodobnie u nich kupię, jeśli będą mieć lepszą cenę niż np. Wózki (wozki-foteliki.pl czy Gucio 90n.pl) Odpowiedz Link Zgłoś