myszyszak 15.04.09, 08:41 Zastanawiam między tymi dwoma wózkami. Wózek będzie używany głównie po leśnym bardzo nierównym terenie a maleństwo urodzi się późną jesienią.Macie doświadczenie z tymi wózkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pstrabiedronka Re: emmaljunga edge duo kombi - mountain buggy ur 15.04.09, 09:11 ja mam z Edge a z Urben Jungle nie. podstawowe różnice to waga - Edge duzo cięższy, i siedzisko - w Edge odwracalne w obie strony a w Urbanie tylko przodem do świata. Jakość obydwu bardzo dobra. Urban Jungle wydaje mi sie bardziej uniwersalny bo w sklepie czy w mieście też wygodny tak samo jak w terenie. Edge w sklepie niezbyt wygodny bo duzy i niezwrotny. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaly Re: emmaljunga edge duo kombi - mountain buggy ur 15.04.09, 09:36 To ja jeszcze z różnic dodam, że Emmaljunga ma rewelacyjną amortyzację dla noworodka, a w Urbanie będzie trzęsło. Jak Urban Jungle to ja bym kupiła samą spacerówkę jak dziecko ma ok. 6m-cy, natomiast na okres wcześniejszy dobrze amortyzowaną gondolę, niekoniecznie emmaljungi. A. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_1609 Re: emmaljunga edge duo kombi - mountain buggy ur 15.04.09, 15:19 Ja mam Edge, fakt, duży i ciężki, ale poza tym super. Amortyzacja świetna, dobre wyważenie i przekładana rączka. Duża gondola, mały z lipca przejeździł w niej zimę. Z drugim wózkiem nie miałam do czynienia, ale jeśli wózek ma być używany głównie na nierównym terenie to emmę gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lamciad Re: emmaljunga edge duo kombi - mountain buggy ur 15.04.09, 16:03 Używałam emme edge,spacery głównie po lesie i wózek sprawdził się w 100%.Dziecka nie trzęsło,spało sobie w obszernej gondoli.Jeżeli dziecko jesienne to fajny,duży wózek na pewno się sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś