saimirka 05.06.09, 21:40 mam pytanko, dlaczego sprzedajesz swojego Si??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nissanmicra Re: do nissanmicra 06.06.09, 08:19 Swojego nie sprzedaje. Za bardzo go lubie.To jest wózek mojej szwagierki,której 3 latek już nie chce jeździć we wózku. Chce dla niego kupić jeszcze Volo, jak się chłopak zmeczy. A ja ze swojego jestem bardzo zadowolona. Odkąg go mam to wogóle nie uzywam innego wózka. Odpowiedz Link Zgłoś
saimirka Re: do nissanmicra 06.06.09, 09:09 dzięki :) a powiedz mi jak te pojedyńcze kółka sprawują się np na piachu czy wertepach? nie stają dęba? mi tak stawały pojedyńcze w teutonii fun i teraz się troszkę boję... Odpowiedz Link Zgłoś
nissanmicra Re: do nissanmicra 06.06.09, 10:08 Bardzo dobrze się prowadzi wózek na tych pojedyńczych kółkach. Już pisałam w poprzednim wątku,że wózek płynie. Pokonuje lepiej jakieś nierówności czy dziury niż Aria czy pliko p3. I co jest w nim super, amortyzacja. Jeszcze nie spotkałam sie z tak dobrą w tego typu spacerówkach. Jeżeli byłabyś zainteresowana tym wózeczkiem, to mogłabym Ci dołożyć różowy materacych, z takiego cienkiego polaru. Odpowiedz Link Zgłoś