makima_81 30.06.09, 14:38 mam pytanie czy nie orientujecie się czy do wózka Peg Perego Pliko P3 można dokupić koszyk i uchwyt na butelkę - niestety uchwyt nam zgubili w czasie lotu samolotem, a koszyk przez zbyt duży ciężar troszkę się przerwał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samanta25 Re: Peg Perego - części zamienne 30.06.09, 20:38 Najlepiej zadzwoń do dystrybutora, nie jestem pewna ale posiadają wszystkie części zamienne www.akord.poznan.pl/kontakt.php __________________________________ po 6 latach walki mamy nasz CUD Mateuszka urodzonego 16.11.2008 Odpowiedz Link Zgłoś
ewa-krystyna Re: Peg Perego - części zamienne 01.07.09, 05:42 jesli podczas lotu uszkodzili ci wozek,to mozesz zazadac odszkodowania od firmy lotniczej :) powinna ci pokryc kosszty nowej czesci .... mnie LOT wyslal czek na $40 kanadyjskich za nowy uchwyt na picie- tak sobie go wycenilam,bo nie wiedzialam ile kosztuje nowy..... tylko trzeba miec cierpliwosc w biurze LOT'u na lotnisku w W-wie - mialam watpliwa przyjemnosc byc obsluzona przez mlodego pracownika,ktory mial problem z pisaniem na komputerze,nie umial obsluzyc drukarki i kserokopiarki jak rowniez braklo mu w biurze papieru ... w koncu marca lecialam do Polski ... Odpowiedz Link Zgłoś