thesmith 21.07.09, 15:14 uzywa ktos tego wozka? wiem, ze duzo osob posiada model bolder, a ja ciekawa jetem jak ten sie sprawuje. no i czy siedzisko nie jest kubelkowe, bo ze zdjec nie moge rozszyfrowac :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agata18011 Re: implast pulse 3/4 -jakie opinie? 25.07.09, 23:37 Tak siedzisko jest kubełkowe kwestia przyzwyczajenia prowadzi sie super pod warunkiem że wszystkie koła są co jakiś czas nasmarowane i wyczyszczone z piachu i błota ja woże 6 miesięcznego bobasa jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mysha16 Re: implast pulse 3/4 -jakie opinie? 27.07.09, 15:59 ja miałam bolder 4 i całe szczęscie sie go pozbyłam.Wózek okropny ciężki,wielgachny.Nie wiem jak wygląda na żywo ten o który pytasz ale ja swoim byłam rozczarowana.Za tę cenę spodziewałam się zupełnie czegoś innego(niestety kupowałam w ciemno bo przez internet).Kolorki tych wózków może i ładne ale wykończenie beznadziejne,jakies wychodzace nitki .Folia przeciwdeszczowa potargała sie juz przy drugim użyciu.Generalnie jestem na nie i nie polecam osobom które nie mają siły w rękach bo jest co pchać. Odpowiedz Link Zgłoś